Masterclass Video Power voor je Onderneming

Ontdek de kracht van professionele videocontent voor jouw bedrijf om meer klanten aan te trekken op jouw unieke manier. In deze exclusieve masterclass met online videocoach Laura Elsman krijg jij gratis toegang tot dé must-have tips en tricks om meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en zakelijk succes te genereren voor jouw onderneming met zakelijke én persoonlijke video’s.

gratis online masterclass met laura elsman

Exclusieve Uitnodiging voor maandag 8 juli 20.00-21.30 u

Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar video’s waarmee je veel meer impact maakt en jouw bedrijf naar een hoger level tilt.

Schrijf Je Nu In Voor De Masterclass

Mis deze exclusieve kans niet om te leren van de beste in het vak! Op uitnodiging van blog-expert Merel Smedes, biedt Laura Elsman een unieke masterclass aan. Leer hoe je met zelfvertrouwen video’s maakt die je bedrijf laten groeien. Schrijf je vandaag nog in!

 

Blog-expert Merel over Laura:

“Ik volg Laura al jaren en vind haar video´s op social media en youtube super-inspirerend. Daarom beveel ik deze masterclass van harte aan.”

Waarom video cruciaal is voor jouw bedrijf in 2024

Dankzij het digitale tijdperk waarin we momenteel leven, kunnen we meer dan ooit op een enorm  krachtige en persoonlijke manier de verbinding met ons publiek aangaan wat ons bedrijf laat groeien.

Video stelt ons in staat om onze expertise als coach, trainer of andere gedreven specialist aan te tonen. Hiermee kunnen we vertrouwen opwekken en op een dieper level connectie maken met potentiele klanten.

De masterclass biedt jou de kans om kennis te maken met dé online videocoach van Nederland en ver daarbuiten: Laura Elsman.

Door de verhalen van Laura’s meer dan 1500 succesvolle klanten en haar bewezen zelf ontwikkelde video-strategieën kan ook jij professionelere video’s leren maken die resoneren met jouw publiek en jouw onderneming zichtbaar laten groeien.

Wil jij ook meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en zakelijk succes met video voor jouw onderneming?

Strategische en praktische videotips in begrijpelijke taal

In de masterclass krijg je inhoudelijke, strategische en technische videotips die voor iedereen begrijpelijk worden uitgelegd. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen in video’s maken waarmee je jouw klanten aantrekt.

Video Strategie uitgelegd door de expert

Praktische en haalbare doe-het-zelf tips

Toegang tot 90 minuten inspirerende content

Speciale aanbieding voor de doorpakkers

Ontdek hoe jij jezelf op jouw unieke manier laat zien met pakkende, authentieke video's

Tijdens de masterclass krijg je inspiratie en voorbeelden te zien van ondernemende vrouwen die al succesvol video’s inzetten en hun bedrijf laten groeien. 

Voorbeelden van succesvolle ondernemers

Groeikansen voor jouw onderneming

Brainstormen over jouw video's

Live vragen stellen aan Laura

Wat Laura's klanten zeggen

Tara Verhoeven, Professional Organizer

Dankzij Laura’s coaching heb ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Mijn video’s zijn nu professioneel en trekken veel meer klanten aan.

Patricia Stikvoort, Yoga- en Bewustzijncoach

Laura heeft me geholpen om mijn verlegenheid voor video te overwinnen. Nu maak ik met veel plezier en zelfvertrouwen video’s die mijn bedrijf laten groeien.

Marsha Stokhof, Welzijnsgericht Hondentrainer

Laura heeft mij geleerd hoe ik mijn verhaal beter overbreng op video. Ik zie een duidelijke toename in klantbetrokkenheid en omzet.