Trainingen

LAURA’S ONLINE VIDEO ACADEMY

Direct aan de slag met video´s maken ter promotie van jouw onderneming of voor je online training?

Ik ben online videocoach Laura Elsman. Ik help ondernemende vrouwen met lef bij het voorbereiden, opnemen en bewerken van video´s voor meer financiële vrijheid! 

videotraining voor ondernemers
videotraining voor ondernemers
Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-31

Wil jij video´s maken voor je onderneming,
maar komt het er steeds niet van..?

Je bent ondernemer en wilt met video je zichtbaarheid vergroten om te laten zien en horen wie je bent

…of je wilt een online training maken waarin je met video’s je deelnemers inspireert en triggert

…maar je twijfelt of je je boodschap goed overbrengt met video’s die je zelf maakt?

Wees gerust! Je bent niet de enige die worstelt
met het maken van video’s.

Opruimcoach Tara Verhoeven:

Ik wist niet hoe ik technisch gezien mooie video’s kon maken, hoe ik mijn verhaal duidelijk neerzet en hoe ik meer mensen laat kennis maken met mijn onderneming.

Door Laura heb ik geleerd hoe ik aantrekkelijke video’s maak voor social media, mijn challenges en mijn online training.

Laura is voor mij de beste videocoach ever!

logo laura elsman

Leer stap voor stap video’s maken met

Laura’s Online Video Academy

Waarom kiezen succesvolle ondernemers voor video?


1. Video vergroot je bekendheid

In een wereld vol afleidingen, kunnen video’s je potentiële klanten helpen focussen op jou. Jij hebt een boodschap die gezien en gehoord mag worden. Met video laat je zien wie je bent, wat je onderscheidt en je wordt beter onthouden. 


2. Met video meer waardering

Met 1 video heb je 10x meer impact dan met een foto of tekst, omdat jouw kijker je persoonlijk ziet en hoort. Zeker met boeiende onderwerpen en beelden krijg je meer waardering voor wat je doet. 


2. Meer klanten met video

Wanneer jouw volgers video’s van je hebben gezien, is de kans 10x groter dat ze JA zeggen op jouw aanbod. Je kijkers krijgen het gevoel dat ze je ‘in het echt’ kennen, gaan je vertrouwen en stappen 10x sneller in dan zonder video. 

presenteren op video

Asha Amrita, Levensenergiecoach:

De technische kant was voor mij de grootste reden dat ik niet eerder ben gestart met video’s, maar ik had ook innerlijke obstakels.

Laura is voor mij een belangrijke stok achter de deur geweest, want ik zat maar aan te hikken tegen het maken video’s voor mijn zichtbaarheid en online training.

En nu sta ik natuurlijk voor de camera en kan ik mijn video’s zelf mooi opnemen en bewerken.

Meld je aan in mei 2023 om dit najaar je video´s KLAAR te hebben.

 

LET OP:
Het aanbod gaat per 1 juni op de schop.
Je kunt dan géén losse modules meer bestellen.

Dus pak NÚ je kans en zoek jouw modules uit naar keus:

FASE 1: Leer je verhaal op video beter voorbereiden

In de eerste fase krijg je een stappenplan en tips om je verhaal op video goed voor te bereiden. Je bekijkt inspirerende voorbeelden en werkt stap voor stap je verhaal uit zodat je zonder twijfel video’s maakt en stevig in je schoenen staat.

Kies hieronder de vorm van video die bij jou past:

Module 1. Introductievideo

Wat vertel je in een video zodat potentiële klanten aanhaken op je verhaal? Je richt je vooral op het aanscherpen van jouw verhaal en leert onderweg ook wat over je eerste stappen met filmen, presenteren en editen.

Module 2. Vlogs, tutorials, tips

Ontdek hoe je vlogs, tutorials of tipvideo’s maakt waardoor jouw potentiële klanten je beter kunnen vinden, meer waarderen en vertrouwen om vervolgens klant bij je te worden. Laat jouw persoonlijke meerwaarde op video zien.

Module 3. Over-mij-video

De weg die jij bewandeld hebt is uniek en heeft je gebracht naar waar je nu bent. Door in een persoonlijk videoportret te vertellen wat jouw persoonlijke ervaringen zijn in jouw niche zullen jouw kijkers zich in jou herkennen en krijg jij de gunfactor.

Module 4. Gratis weggever

In deze module leer je hoe je meer verbinding, waardering en vertrouwen wekt bij potentiële klanten met een gratis weggever met video(s). Stap voor stap uitleg om concreet aan de slag te gaan.

Module 5. Gratis challenge

Hoe maak je een challenge met video´s om prospects te prikkelen voor datgene wat jij doet? Wat vertel je in je challenge en per video? Hoe maak je je challenge uniek en hoe worden deelnemers klanten?

Module 6. Klantvideo's

De meest geloofwaardige manier van jezelf promoten is om je eigen klanten op camera te laten vertellen wat jij voor hen hebt betekend. Maar hoe krijg je jouw klanten zover om dit te doen, welke vragen stel je en hoe doe je dit precies?

coach video maken
FASE 2: Verbeter de kwaliteit van je video's

In de tweede fase leer je hoe je jezelf op een natuurlijke en aantrekkelijker manier op video presenteert.

Je leert hoe je je opnamekwaliteit drastisch omhoog schroeft met laagdrempelige videotools zoals lampen, statieven en microfoons.

En je leert hoe je sneller en effectief je eigen video’s bewerkt, voorziet van rechtevrije muziek, ondertiteling etc.

Module 7. Ontspannen Presenteren op video

Vind je jezelf niet goed overkomen op video? In deze module leer je hoe je een ontspannen videopresentatie neerzet. Hoe kijk je? Wat doe je met je handen? Wat trek je aan? Hoe kom je aantrekkelijk en authentiek over? Dat leer je in deze training.

Module 8. Professioneler Filmen met je Smartphone

Leer aantrekkelijke video´s maken met je smartphone, vlogcamera of webcam. Maak creatieve video’s met meer dan alleen een pratend hoofd. Leer de basics van jezelf filmen, maar leer ook meer creatieve video’s te maken met eenvoudige middelen.

Module 9. Video editing met je smartphone & PC

Ontdek hoe je snel, simpel en effectief video’s bewerkt met je smartphone of op je computer. Leer onder meer knippen en plakken, ondertitelen, muziekgebruik etc. Leer op jouw eigen tempo stap voor stap je video´s professionaliseren.

FASE 3: Publiceer je video's met succes online

Wanneer je je video’s hebt gemaakt zul je ze online mogen gaan delen.

Hoe en waar je je video’s publiceert hangt af van de keuzes die je vooraf hebt gemaakt.

Denk bijvoorbeeld aan je website, funnel, YouTube, Facebook, LinkedIn Instragram Reels, TikTok of in je online training.

Ontdek hoe jij nog veel meer mensen kunt bereiken, inspireren en overtuigen met jouw video´s: 

Module 10. Instagram Reels Inspiratie en Technieken

Ontdek hoe jij snel en effectief Reels op Instagram maakt waarmee je snel en effectief verbinding maakt met duizenden potentiële klanten. Leer wat je kunt vertellen, laten zien en laten voelen met Reels voor je onderneming.

Module 11. YouTube Kanaal Starten & Laten Groeien

Ontdek hoe je succesvol start met YouTube. Ontdek waarom jij nog weinig views en klanten vindt via YouTube en hoe het komt dat zo weinig mensen aanhaken op je video’s. Leer hoe je meer abonnees, views en klanten krijgt.

Module 12. Online training

Ontdek hoe je jouw online training maakt met video´s. Vind jouw hoofdthema en lesonderwerpen. Leer je videolessen inhoudelijk opbouwen en weet wat je vertelt. Verwerk je videolessen in een online leeromgeving en leer verkopen!

coach video maken

Ismay Ko, Lifecoach en Enneagram Expert:

Met Laura’s hulp heb ik een introductievideo gemaakt en organiseerde ik een challenge met video’s.

Na het houden van mijn challenge schreven de eerste mensen zich in voor mijn programma. Alleen al daarmee heb ik de investering in LOV Academy dik terug verdiend.

Door de video’s laat ik nu mijn identiteit zien als coach zoals ik werkelijk ben.

Hoe kan ik jou als online videocoach helpen?

Wat ik belangrijk vind voor de deelnemers aan mijn video academy is de persoonlijke aandacht die ik geef aan jou om direct je plan met video, je verhaal op video of de techniek van je video’s helder te krijgen.

Als online videocoach met 15 jaar ervaring en oud-televisiejournalist kijk en denk ik vakkundig met je mee.

Ik kan mij moeiteloos inleven in jouw videowensen. Ik ben een snelle schakelaar, super-creatief en denk oplossingsgericht met je mee.

Met mijn hulp zal jij gegarandeerd video´s maken die authentiek, aantrekkelijk en geloofwaardig zijn om klanten mee aan te trekken of mee te helpen in je online training.

Leer stap voor stap video's maken met:

logo laura elsman

Laura's Online Video Academy

Dit aanbod geldt tot 1 juni '23:

 

Meest toegankelijke videotraining:

LOV ACADEMY
BASIS

€ 599

1 Module naar keus

  Facebookgroep

1 Maand Q&A

 1 Video Inspiratie Dag

√  1 Videocall met Laura

1 Dag met de Vlogbus

Video opnemen met Laura

Meest gekozen videotraining:

LOV ACADEMY
SISTER COMMUNITY

€ 1499

4 Modules naar keus

Facebookgroep

4 Maanden Q&A

1 Video Inspiratie Dag

4 Videocalls met Laura

1 Dag met de Vlogbus

 Video opnemen met Laura

Meest luxe videotraining:

LOV ACADEMY
VIP

€ 4999

 12 Modules naar keus

Facebookgroep

12 Maanden Q&A

 1 Video Inspiratie Dag

12 Videocalls met Laura

1 Dag met de Vlogbus

 Video opnemen met Laura

Besloten Facebookgroep

Na het volgen van je online lessen, persoonlijke coaching en Q&A's treffen deelnemers elkaar in de besloten LOV Academy Sister Circle Facebookgroep. Hier kun je (proef)video's plaatsen voor feedback en vragen stellen. De groep geeft vertrouwen om door te pakken met video´s maken. Je staat er niet meer alleen voor!  

sister circle

Wekelijkse Q&A

Heb je naar aanleiding van de online videolessen en coaching vragen over video? Of wil je feedback op je video's? Dan kun je wekelijks deelnemen aan een Q&A. Deze online Zoomsessies zijn jouw stok achter de deur om in beweging te blijven met video en jezelf te trainen om video's maken voor je zichtbaarheid of je online training.

Tijdens de Q&A voel je verbinding met de andere deelnemers die overeenkomstige vragen hebben.

Video Inspiratie Dag

Tijdens de Video Inspiratie Dag in Driebergen ontmoet je mij en 4 andere deelnemers die net als jij video´s willen leren maken. Je hebt je verhaal goed voorbereid door de online lessen en tips die je hebt opgevolgd. Je krijgt tips om jezelf beter te presenteren, ontdekt dé videotools om jezelf beter te filmen en we gaan aan de slag met editing.
Aan het eind van de dag heb jij je (proef)video gemaakt en neem je veel tips en een goodiebag mee naar huis.  

Deelnemer Arati:
Deelnemer Marsha:
Deelnemer Esther:
Deelnemer Carina:

On tour met de Vlog Wagen door 't Gooi

Kies je voor de Sister Community van de videotraining, dan stap je deze lente in de VLOGBUS. Dit is een retro-Volkswagen bus uit 1970 die je naar de mooiste plekjes van het Gooi brengt om op een rustige manier je video's stap voor stap te leren maken. Omdat we naar verschillende locaties gaan, voel je steeds een nieuwe energie om je vloggende scene op te nemen. Je wordt geïnspireerd om vrolijk en vrijuit video's te maken.

Of wil je samen met mij je video opnemen..?

Kies je voor het VIP pakket, dan neem je samen met mij je video op. Je komt naar me toe op een afgesproken locatie of ik kom naar jou om samen een video op te nemen. Ik zet je graag in het zonnetje op mijn kanalen, goed voor zeker 10.000 kijkers. De video wordt vooraf besproken en je krijgt tips en handvatten om de video tot een succes te maken. Dit exclusieve pakket is alleen voor deelnemers aan de VIP.

Twijfel niet, maar zet je volgende stap naar authentieke video's waardoor je meer klanten kunt helpen!


Waarom juist nu wél aanmelden?

Jouw klanten krijgen anno 2023 zoveel informatie over zich heen dat ze niet meer goed kunnen zien waar hun echte winst ligt: bij jou! Een video helpt jouw klanten om te focussen op datgene wat ze echt nodig hebben. En jij mag jezelf meer laten zien in wat jou onderscheidt van al die andere coaches, trainers of experts. Stop met twijfelen of je wel bijzonder, fotogeniek of onderscheidend genoeg bent voor video.

Samen met Laura leer hoe jij jezelf op jouw unieke manier laat zien, meer klanten aantrekt en helpt met jouw video´s!

Het heeft lang genoeg geduurd dat jij twijfelt over wel of geen video's gebruiken en hoe dan? Hoe langer je wacht des te meer klanten kiezen voor een andere coach die al wél video´s inzet. Jij mag nu de stap zetten naar zichtbaar zijn op jouw unieke manier.

Met Laura´s Online Video Academy leer je jouw eigen keuzes maken en knopen doorhakken.

Want met persoonlijke video´s maak je veel meer impact. Jij als expert wordt veel beter onthouden. Mensen die op zoek zijn naar wat jij doet, denken aan jou als ze een video hebben gezien. Logisch dus dat jouw concullega's al lang kiezen voor video. In je eentje aan de slag is heel lastig, daarom doen vrouwen dit graag samen.

Laura's Online Video Academy biedt de ideale stok achter je deur om GEGARANDEERD in actie te komen!!

heb je een vraag?

Stuur mij een bericht: