Videostrategie

Wil jij meer zichtbaarheid creëren met video,
maar komt het er steeds niet van?

Je bent een professionele trainer, coach of expert en wilt jouw publiek via je website of social media laten zien, horen en voelen wie je bent zodat je alvast het ijs kunt breken.

Je bent overtuigd van de kracht van goed uitziende video’s met een goed verhaal en een strategie met video, maar zelf zo’n strategie opzetten én zélf die video’s maken lijkt je lastig.

Je hikt al tijden aan tegen het vinden van de ideale manier om jezelf zichtbaar te maken, je twijfelt over diverse platforms en weet niet goed hoe je het beste resultaat boekt.

Als je hier íets van herkent, ben je hier op de juiste plek!
 

Ontwikkel je ideale introductievideo book cover

Ik ben Laura Elsman, Online videocoach.

Met mijn videochallenges, online videotrainingen en Q&A’s heb ik inmiddels tienduizenden ondernemende vrouwen geinspireerd, in beweging gebracht en geholpen bij het inzetten van video.

Wat is nu de beste strategie die jij wilt en kunt inzetten met video? Wat vertel je in je video’s? Wat laat je zien? Hoe blijf je jezelf op video? Hoe maak je als leek professioneel ogende video´s met je smartphone? Hoe werkt editing?

Naast inhoudelijke en praktische tips leren vrouwen vooral hun mindset rondom video en zichtbaarheid te transformeren van zoekende naar zelfbewust zichtbaar.

Deelnemers van mijn online video academy ervaren dat zelf video’s maken in het begin nog wat onwennig is, maar door mijn stap-voor-stap leermethode zien ze hoe leuk, leerzaam en lucratief video´s maken kan zijn.

Deelnemers hebben met hun video´s duizenden (en soms miljoenen!) views, volgers en euro´s gerealiseerd.

Ook jij kunt video’s maken op je eigen manier uitvoeren voor meer bekendheid en klanten.

Als je maar weet welke stappen je het beste zet om video´s te maken die écht impact hebben. 

bekijk de
training:

Ontwikkel Je Unieke Video Strategie

Ontwikkel je ideale introductievideo book cover

Module 1:

Maak Je Video Power Plan met Laura Elsman

Ontdek jouw vorm van video om klanten aan te trekken.

Om erachter te komen wat je nodig hebt om met video meer bekendheid en meer leuke klanten te krijgen is het belangrijk eerst in kaart te brengen wat je nu eigenlijk wilt gaan doen met je video. Dat leer je in deze module.

Aan de slag met je gratis weggever? Reels? YouTube?

Of weet je nog niet zo goed hoe je video precies gaat inzetten? Gaat je hoofd soms alle kanten op en wil je nu eindelijk actie in de taxi en video’s maken met IMPACT?

In deze module ga je aan de slag met het ontdekken, bedenken en voorbereiden van je unieke videostrategie.

Je maakt een einde aan eindeloos ronddwalen met eeuwige twijfels en durft krachtige keuzes te maken.


introductievideo

Module 2:

Wat vertel je in je online video’s?

Werk je plan video voor video uit.

Hoe ga jij je briljante businessplan met video in de praktijk brengen? Het is fantastisch om een goed plan te maken, maar dit plan moet ook in de praktijk gebracht worden, anders is je plan niks waard.

Door deze module word je uitgedaagd om jouw volgende stappen te gaan zetten voor je video’s. Hoe bereid je je verhaal goed voor?

Je leert werken met goede spreekteksten voor video, waardoor je gefocust en toch natuurlijk jezelf blijft.

Je krijgt voorbeeldvideo’s, uitgewerkte scripts en ideeën waardoor jij nu eindelijk je stappen met video gaat zetten.

Op naar véél meer plezier en zelfvertrouwen met video.

introductievideo

Module 3:

Leer filmen als een pro
met je smartphone of camera


In deze module leer je je video´s kwalitatief verbeteren.

Leer aantrekkelijke video’s maken met je smartphone of vlogcamera. Wat is ervoor nodig om een professionele eerste indruk te maken met je video? Welke tools passen bij jou om je video´s een enorme upgrade te geven zonder hier duizenden euro´s of uren aan zoekwerk aan kwijt te zijn? Hoe maak je je eigen opnameplek waar je áltijd aantrekkelijke video’s te kunnen maken?

Hoe maak je stap voor stap onderscheidende video’s die méér laten zien dan alleen een saai pratend hoofd? 

introductievideo

Module 4:

Leer Jezelf Ontspannen
Presenteren op Video


In deze module leer je hoe je meer jezelf bent op video.

Als jouw videopresentaties momenteel voor verbetering vatbaar zijn, dan is dít de module waar je heel blij van wordt. Je leert meer ontspannen jezelf zijn op video.

Ontdek stap voor stap hoe je meer zelfvertrouwen krijgt in je videopresentaties en hoe je lichamelijk en mentaal lekkerder in je vel zit zodra die camera aan gaat.

Er is aandacht voor zelfbewustzijn en zelfzorg. Je leert op een geloofwaardige manier jezelf neerzetten op video zonder te serieus, gemaakt of opgeprikt te zijn. 

 

editing video

Module 5:

Video Editing op je
Smartphone of PC

In deze module leer je je video´s stapsgewijs bewerken.

STOP met je video steeds opnieuw opnemen, omdat deze `niet goed genoeg is´. Je kunt je video bewerken!

Leer hoe je je videofragmenten snel en simpel bewerkt.

Door de juiste eenvoudige aanpassingen in je video kun je de aandacht van jouw kijker veel langer vasthouden.

Ontdek hoe je snel en simpel video’s bewerkt met je smartphone of op je computer. Zoals knippen en plakken, ondertitelen, muziekgebruik etc. Zo blijft je kijker geboeid kijken naar jouw video die KLOPT bij wie jij bent.

Het resultaat:


Prachtige unieke video´s voor op je website, social media, YouTube of je funnel

Meer zakelijke zichtbaarheid, meer bekendheid en meer volgers

Meer verbinding met en vertrouwen van potentiële klanten

Makkelijker en meer omzet per jaar tot 10.000’en euro’s

 

PROGramma
vanaf 13 maart 2023

 

 

Meest gekozen:
Samen online met de groep

★★
PROGRAMMA
Ontwikkel Je Unieke Video Strategie
2023 
 

€ 1777

30 plekken

√ 5 Modules met 100 lessen:

1. Maak Je Video Power Plan
2. Wat vertel je in je online video´s?
3. Filmen als een pro
4. Ontspannen Presenteren
5. Editen op smartphone & PC

√ 10 Voorbeeldvideo’s met bijbehorend script

√ Checklist met 45 tips om je video te professionaliseren

Inbegrepen:

√ Levenslang toegang tot de online videolessen

√ Toegang tot de LOV Academy Sister Circle

LIVE support met Laura:

 3 Maanden Q&A voor het stellen van vragen aan Laura

√ LIVE dag met de vlogbus door ’t Gooi


BONUS voor de eerste 10 deelnemers:

√ Videolamp om veel beter zichtbaar te zijn op video

NORMAAL 1777 EURO

Nu tijdelijk: 1444 euro

Of in 12 termijnen:


WAT IS DE SISTER CIRCLE?

Kies je voor de middelste variant van de training, dan krijg je toegang tot de LOV Academy Sister Circle. Dit is een afgeschermde Facebookgroep speciaal voor betalende deelnemers om in alle veiligheid te kunnen oefenen, spelen en experimenteren met video zonder kijkers vanaf de buitenwereld. In deze community ontmoet je gelijkgestemde vrouwen die allemaal met video bezig zijn. Door de verbinding met en het vertrouwen van andere deelnemers voel je je extra gesteund in je groeiproces.

sister circle

WAT HAAL JE UIT DE Q&A?

Tijdens de wekelijkse Q&A stellen deelnemers persoonlijke vragen over hun video’s en krijgen daarop persoonlijk antwoord van online videocoach Laura. Door de eerlijke vragen en antwoorden word je wekelijks door Laura en de mede-deelnemers geïnspireerd om de volgende stap met video te zetten en val je niet terug in je oude patroon van uitstellen of weglopen. Je krijgt een liefdevolle schop onder je kont en hebt een stok achter de deur. Q&A’s zijn beschikbaar voor maximaal 10 deelnemers per sessie om jou te helpen in je persoonlijke transformatie met video.

WAT VOEGT DE VIDEOLAMP TOE?

Veel ondernemende coaches, trainers en experts die video’s willen maken, hikken tegen de techniek aan. Door het aanbieden van een zeer handzame videolamp worden je video’s niet alleen 10x beter, je wordt als videomaker ook 10x beter gezien en je trekt 10x meer klanten aan. Je hoeft geen keuzestress meer te ervaren welke lamp bij je past. Je voelt je stukken professioneler bij het video’s maken.

WAAROM MEE MET DE VLOGBUS? 


Kies je voor de Sister Community van de videotraining, dan stap je deze lente in de VLOGBUS. Dit is een retro-Volkswagen bus uit 1970 die je naar de mooiste plekjes van het Gooi brengt om op een rustige manier je video’s stap voor stap te leren maken.
Omdat we naar verschillende locaties gaan, voel je steeds een nieuwe energie om je vloggende scene op te nemen. Je wordt geïnspireerd om vrolijk en vrijuit video’s te maken.

 

BEKIJK ERVARINGEN:

WAAROM JUIST NU

aanmelden voor het programma:

Het heeft lang genoeg geduurd dat jij twijfelt over wel of geen video’s gebruiken en hoe dan? Hoe langer je wacht des te meer klanten kiezen voor een andere coach die al wél video´s inzet.

Want met video maak je veel meer impact. Logisch dat jouw concurrenten hiervoor kiezen. Als online videocoach ondersteun ik jou bij het doorhakken van knopen over hoe jij video gaat inzetten, zodat je niet achterblijft.

Je krijgt wekelijks inspiratie en motivatie om in 2023 met video aan de slag te gaan en komt eindelijk in actie. Op een ontspannen manier maak je stap voor stap je video.

Je krijgt uitdaging, voorbeelden en inspiratie en wordt gemotiveerd om keuzes te maken en daar echt voor te gaan. Je ontwikkelt jouw unieke persoonlijke video-strategie, die past bij jouw verhaal, persoon en vakgebied en wordt hierin positief gestimuleerd.

heb je een vraag?

Stuur mij een bericht: