Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-24

Ismay Ko, Enneagram Expert

“Ik zet nu op diverse manieren video in. Hier ben ik blij mee, want dit levert me zelfvertrouwen en klanten op.”

Ismay Ko

Naam: Ismay Ko
Vakgebied: Lifecoach & Enneagram expert
Onderneming: Ismay Ko, Durf te Kiezen voor Jezelf
Website: www.ismayko.nl

Wie ben je en wat doe je?
Als enneagram expert help ik ondernemers en professionals om direct helderheid te krijgen in hun bedrijf met behulp van het enneagram. Het enneagram is een persoonlijkheidsmodel, wat inzoomt op de drijfveren van de mens en zorgt voor grote transformatie met snel resultaat. Ik gebruik deze methode bij mijn cliënten zodat ze een succesvoller en rijker leven krijgen, wat dit voor hen ook moge betekenen.

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy?
Ik wilde zichtbaar worden om aan mijn klanten te laten zien wat ik voor hen kan betekenen. Dat is zeker gelukt. Ik heb op diverse manieren video ingezet voor mijn business en dit werpt zeker haar vruchten af. Na het houden van mijn eerste challenge met video’s schreven de eerste mensen zich in voor mijn programma Durf te Kiezen voor Jezelf. Alleen al daarmee heb ik de investering in LOV Academy dik terug verdiend. Heel blij mee!

Ismay´s maakte haar eerste introductievideo:

Welke concrete resultaten heb je uit Laura’s Online Video Academy gehaald?
Ik heb geleerd hoe ik mijn mijn passie voor mijn vak vertaal naar een korte en krachtige video, waarin ik neerzet wie ik ben en wat ik doe. Zo’n introductievideo helpt me te laten zien wat mensen van mij kunnen verwachten. Daarnaast is het vooral heel makkelijk en handig, want je kunt hem overal inzetten. Op mijn website, LinkedIn, Instagram, op Facebook en in groepen. Bovendien opende ik door Laura mijn eigen Youtube waardoor ik beter gevonden kan worden en mijn video makkelijk kan delen.

Overigens hebben Laura en Ismay tijdens het filmen de grootste lol gehad. Er mag namelijk gelachen worden!

Tijdens de livedag maakte Ismay haar eerste vlog:

Heb je door je deelname aan LOV Academy meer zelfvertrouwen gekregen?
Jazeker. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen op het gebied van ondernemen. Mede door de video zet ik mezelf nu neer als een échte ondernemer. Ik laat mijn identiteit zien als coach zoals ik werkelijk ben. Doordat ik steviger in mijn schoenen sta claim ik nu mijn plek in de markt. Ik ben mezelf serieuzer gaan nemen als ondernemer én ben mijn expertstatus gaan claimen.

Hoe reageren mensen in je omgeving op je video’s?
Mensen in mijn omgeving die de video hebben gezien reageren heel positief met: “Jeetje wat professioneel” of “Wat is je verhaal duidelijk.” Of: “Wat kom je krachtig over!”  Alleen al door de video onderscheid ik mezelf van anderen. Soms plaats ik mijn video in groepen waarbij coaches met elkaar netwerken en overal waar ik die plaats, krijg ik positieve reactie. Iedereen is onder de indruk en zien het als super professioneel. Het is lekker kort, niet saai om naar te kijken en ziet er professioneel uit. Het laat goed zien wie ik ben.

Ismay organiseerde haar eerste online challenge:

Ismay organiseerde haar eerste online challenge:

Leer net als Ismay ontspannen
video’s maken en trek meer klanten aan!