Masterclass
Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-35

BEKIJK VÓÓR 14 FEBRUARI 2023 MIJN MASTERCLASS
HOE MAAK JE EEN GELOOFWAARDIGE VIDEO
VOOR JE ONDERNEMING?

Waar gaat de masterclass over?

Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-11
R

Hoe maak jij in de toekomst geloofwaardige video’s waardoor jij jouw kijkers laat aanhaken op jouw verhaal op video?

R

Wat zijn de 5 must have stappen van video waardoor jij sneller meer klanten krijgt door video in te zetten voor je onderneming?

R

Hoe kan jij stap voor stap in de toekomst video´s maken zonder dat je dit te veel tijd en energie kost en juist zelfvertrouwen oplevert? 

Voor wie is deze masterclass?

Je voelt dat je iets met video te doen hebt, maar bent nog zoekende in hoe jij video optimaal voor je onderneming kunt inzetten. Je wilt méér uit je video’s halen.

Je hebt misschien al één of  meerdere keren video’s gemaakt, maar ziet dat er nog groeikansen liggen waardoor jij nog beter je klanten kunt bereiken met video.

Bekijk mijn Masterclass
vóór 14 februari 
en profiteer nu van een unieke kans om te groeien met je video’s:

Je wilt je zichtbaarheid vergroten en/of hebt de ambitie om een online training te maken met video’s, maar je blijft er steeds maar tegenaan hikken. Hoe wordt het beter dan dit?


Wie is online videocoach Laura Elsman?

Laura Elsman (Gorinchem, 1979) studeerde journalistiek, maakte televisieprogramma’s en helpt sinds 2008 honderden ondernemende vrouwen om op een ontspannen manier video in te zetten voor hun business.

Belangrijke aandachtspunten waar Laura zich op richt zijn het opzetten van een videoplan, het verhelderen van je verhaal, comfortabel jezelf presenteren op video, de praktische kant en het inzetten van video in een salesstrategie of training.

Laura heeft als doel dat meer vrouwen zelfvertrouwen krijgen in hun zichtbaarheid met video en daarmee hun kansen benutten om meer of betere klanten aan te trekken en daardoor financieel onafhankelijk en sterk zijn. 

Video´s maken wordt met Laura niet langer een tijdslurpende activiteit die ten koste gaat van je business, maar juist een energieverhoger, een prachtige klanten-aantrekker en een boost voor je business!

Door Laura´s veelzijdigheid, vrolijkheid en vakkundigheid worden deelnemers aan haar trainingen creatief, krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen met authentieke video’s en trekken klanten aan die bij ze passen.

Tijdens deze Masterclass word je geinspireerd om te onderzoeken hoe jouw toekomst met video eruitziet.

BEKIJK HIER DE VIDEO:

heb je een vraag?

Stuur mij een bericht: