Masterclass
Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-35

GRATIS MASTERCLASS LAURA ELSMAN
MEER VERTROUWEN MET VIDEO
IN 5 STAPPEN

Waar gaat de masterclass over?

Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-11
R

Wie is videocoach Laura en hoe is zij zelf ooit met video begonnen? Wat waren haar struggles mentaal, inhoudelijk en praktisch?

R

Hoe maak jij in de toekomst authentieke video’s waardoor jij jouw kijkers laat aanhaken op jouw verhaal op video?

R

Wat zijn de 5 must have stappen van video waardoor jij sneller meer klanten krijgt door video in te zetten voor je onderneming?

R

Hoe kan jij stap voor stap in de toekomst video´s maken zonder dat je dit te veel tijd en energie kost en juist zelfvertrouwen oplevert? 

Voor wie is deze masterclass?

Video is nog niet 100% jouw ding. Je bent diep van binnen enthousiast geworden over video inzetten voor je onderneming, maar het lukt nog niet goed en je haalt er nog niet alles uit.

Je vindt het behoorlijk lastig om een fatsoenlijke video uit je smartphone te toveren, hebt misschien die eerste stapjes gezet, je video’s en strategie zijn nog niet volledig naar je zin.

Je vraagt je af hoe jij met jouw onderneming op een originele en eigen manier video’s kunt maken om klanten aan te trekken zonder dat dit je te veel tijd kost. 


Wie is online videocoach Laura Elsman?

Laura Elsman (Gorinchem, 1979) studeerde journalistiek, maakte televisieprogramma’s en helpt sinds 2008 honderden ondernemende vrouwen om op een ontspannen manier video in te zetten voor hun business.

Belangrijke aandachtspunten waar Laura zich op richt zijn het opzetten van een videoplan, het verhelderen van je verhaal, comfortabel jezelf presenteren op video, de praktische kant en het inzetten van video in een salesstrategie of training.

Laura heeft als doel dat meer vrouwen zelfvertrouwen krijgen in hun zichtbaarheid met video en daarmee hun kansen benutten om meer of betere klanten aan te trekken en daardoor financieel onafhankelijk en sterk zijn. 

Video´s maken wordt met Laura niet langer een tijdslurpende activiteit die ten koste gaat van je business, maar juist een energieverhoger, een prachtige klanten-aantrekker en een boost voor je business!

Door Laura´s veelzijdigheid, vrolijkheid en vakkundigheid worden deelnemers aan haar trainingen creatief, krijgen ze steeds meer zelfvertrouwen met authentieke video’s en trekken klanten aan die bij ze passen.

Tijdens deze Masterclass word je geinspireerd om te onderzoeken hoe jouw toekomst met video eruitziet.

Meld je nu aan via deze link: