Stella Klok-Kamphuis, dierentolk

“Door Laura heb ik geleerd naar mezelf te kijken, mezelf leuk te vinden en verbinding te maken met mijn kijker.”

stella-klok-dierentolk

Naam: Stella Klok-Kamphuis
Vakgebied: Dierentolk
Onderneming: Praktijk Stella Klok – Dierentolk en Coach
Website: www.stellaklok.nl

Waarom wil je specifiek video inzetten voor jouw business strategie?
Al een tijdje wilde ik een online training met video´s maken voor mijn bedrijf. Maar dat opnemen van video´s was nog wel een dingetje voor mij. Ik vond mezelf houterig, gespannen overkomen op video. Dus besloot ik een training bij Laura te volgen, ik heb de module Ontspannen presenteren gevolgd met wekelijks een Q&A van Laura erbij.

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?
Waar ik vooral tegenaan liep tijdens het opnemen van de video´s was, dat ik me niet kon ontspannen tijdens de opnames en steeds bang was om mijn tekst te vergeten, waardoor ik erg onnatuurlijk over kwam. Ook mezelf terug zien vond ik erg lastig.

Stella dierentolk
stella klok video maken ondernemers 3

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy?
Laura geeft in de module `Ontspannen Presenteren´ veel tips en oefeningen hoe je ontspannen op video overkomt. Doormiddel van de oefenomgeving in haar Facebookgroep leerde ik steeds meer mijzelf te ontspannen en hoe ik op een slimme manier mijn tekst natuurlijk kon overbrengen op video.

Wat heeft de training je opgeleverd?
Wat de training mij heeft opgeleverd is dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn en ik heb geleerd om ook echt naar mezelf te kijken en mezelf echt leuk te vinden. Door goed naar jezelf te kijken, bewust te worden van je houding, je uitstraling kan je verbinding maken met jezelf en je kijker. En daarnaast heb ik ook gewoon lol gekregen in het opnemen van video´s. Mijn klanten leren me beter kennen, wanneer ik ben zoals ik ben.

Hoe heb je Laura ervaren als jouw online videocoach?
Laura is een fijne coach om mee te werken. Ze geeft goede tips, feedback en als het soms even tegenzit, weet ze je zo te stimuleren en weer enthousiast te maken, dat jij je video´s zo online hebt staan.

Wil jij net als Stella meer zelfvertrouwen en beter gezien en gehoord worden met video?