Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-31

Tara Verhoeven, Opruimcoach

“Door Laura heb ik geleerd hoe ik op mijn eigen manier mijn business op de kaart zet met video.”

stephanie aukes video maken ondernemers

Naam: Tara Verhoeven
Vakgebied: Opruimcoach
Onderneming: Hart4Organizing en de Opruimacademie
Website: www.hart4organizing.nl

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy?

Video’s maken verbetert mijn zichtbaarheid en draagt bij aan de know-like-trust factor, ik wil laten weten door middel van video’s wat ik voor mensen kan betekenen, dat het inschakelen van een professional organizer mogelijk is en welke stappen men kan zetten om hun doel te bereiken; een opgeruimd leven. 

Wat was het meest waardevolle inzicht van deze training en waarom?

Dat video een belangrijke bijdrage levert aan naamsbekendheid en zichtbaar zijn.

Samen met Laura ontwikkelde Tara haar eerste video:

Je hebt meegedaan aan LOV Academy met de groep en persoonlijke begeleiding. Waarom zet je video inzetten?

Ik vind het belangrijk vanwege mijn vak dat mensen weten hoe ik als persoon ben en hoe ik mijn kwaliteiten inzet.

tara verhoeven video maken ondernemers 2
asha amrita video maken ondernemers 9

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?

Het maken van video’s (techniek), hoe zet ik mijn verhaal neer, hoe nodig ik mensen uit om met mij contact op te nemen. Door deel te nemen aan Laura’s Online Video Academy heb ik geleerd hoe ik mijn business op de kaart zet met video en voel ik me vrij om op eigen kracht nog meer video’s te maken en met mijn klanten in verbinding te komen.

Welke video’s heb je gemaakt en ga je nog maken?

Tijdens de live dag met de Vlogbus van Laura heb ik mijn allereerste vlog gemaakt! Ik vond het echt een superleuke dag waar ik erg blij van werd. In de praktijk leer je gewoon het meest en samen is veel leuker dan in je eentje blijven klungelen:

Heb je naast je introductievideo en je eerste vlog nog meer video’s gemaakt?

Samen met Laura’s maakte ik 3 klantvideo’s, want ik vond het belangrijk mijn klanten aan het woord te laten. Dat is gelukt!

Ook maakte ik een video over wie ik ben en wat mijn persoonlijke drijfveren zijn. Deze video staat nu op mijn website en op Laura’s aanraden in mijn salesfunnel. Op die manier maken potentiële klanten kennis met mij en zo krijgen zij meer vertrouwen in mij als hun opruimcoach.

Hoe heeft Laura je geholpen bij het opzetten van je eerste online challenge?

Om mijn potentiële klanten te bereiken besloot ik een Ontspullen Tiendaagse te organiseren. Hoe anders kan ik dit zichtbaar maken dan met een persoonlijke video? Door Laura’s aanwijzingen in LOV Academy en de feedback die zij gaf in de Q&A’s heb ik mijn eigen promotievideo kunnen maken waar ik erg blij mee ben. Inmiddels zit ik in een positieve flow van video’s maken voor mijn YouTube kanaal zodat ik meer en meer mensen kan triggeren voor mijn Opruimacademie.

Inmiddels heeft Tara diverse online challenges opgezet met een steeds betere video:

Tara zette haar eerste online training op 
en deelt geregeld leuke video´s op YouTube!

Waarom wilde je een online training met video´s opzetten?

Omdat ik meer mensen door het hele land wil bereiken met mijn expertise als opruimcoach besloot ik vorig jaar mijn Opruimacademie op te zetten. Uiteraard mogen daar video’s niet aan ontbreken. Door de training met Laura en afspraken met mezelf heb ik een mega-stok achter de deur om mijn online training te maken. Fantastisch dat ik mijn klanten nu ook op die manier kan helpen.

“Voor mij is Laura de
beste video- en businesscoach ever!”

Wat is er nu veranderd voor jou en voor je business? Waaraan merk je dat?

Meer interactie met potentiële klanten, meer bereik op Facebook, meer klanten die ik kan helpen, meer bezoekers op mijn website.

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Laura legt goed uit hoe je je video’s kunt verbeteren en is goed betrokken bij waar jij je op dat moment bevindt. Laura is een prettig persoon om mee te brainstormen, zij voelt goed aan welke stappen je nog meer kunt zetten. Zij stimuleert je precies daar waar je dat nodig hebt en schroomt niet om je te motiveren voor nieuwe stappen. Ik ben supertevreden over de inhoud van haar programma, Laura zet zich meer dan 100% in en is heel gul in het weggeven van nog meer kennis binnen haar programma, wat je het gevoel geeft dat zij jou alles gunt.

Voor mij is Laura de beste video- en businesscoach ever!

Wil jij net als Tara jezelf en je business
in de spotlight leren zetten met video?