simone levie video maken ondernemers 1

Ingrid Huisman, Online Marketing VA

“Door Laura heb ik mijn weerstand tegen video omgezet en ben nu zelfs gespecialiseerd in video.”

ingrid huisman video maken ondernemers 6

Naam: Ingrid Huisman
Vakgebied:
Online Marketing VA, videomaker
Bedrijfsnaam: MEDIAtesse
Website: www.mediatesse.nl

Hoe kwam je bij Laura terecht?

Ik leerde Laura kennen tijdens de module Video & Vloggen van de opleiding Online Marketing VA van de VA School.

Hoe keek je aan tegen video?

Video was iets wat ik bij andere zag. Maar geen haar op mijn hoofd dat ik dit zelf zou gaan inzetten.

Ik moest er niet aan denken om voor de camera te gaan staan, mijn verhaal te doen en dit te publiceren.

Maar door er mee aan de slag te gaan en het gewoon te doen, begon ik het stiekem heel erg leuk te vinden!

Had je ooit al iets met video gedaan?

Privé was ik zelf al een aantal jaar bezig met het editen van de huis-tuin- en keuken video’s.
Hoe gaaf zou het zijn als ik iets wat ik leuk vond om te doen ook voor mijn opdrachtgevers kon gaan doen..?

En jawel… Ingrid specialiseerde zich als VA in video en kreeg via Laura diverse klanten:

Wat heeft je doen besluiten om JA te zeggen op LOV Academy?

Ik zag de meerwaarde voor mijn opdrachtgevers en wilde graag nog meer leren over het maken van video’s. De keuze om me aan te melden voor LOV Academy was dan ook snel gemaakt. Ik heb me aangemeld bij Laura, omdat ik verwachtte nog meer te leren over het maken van video’s en me met haar lessen nog meer zou gaan specialiseren. En mijn opdrachtgevers uiteindelijk dus nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat wilde je leren over video’s maken en vloggen?

Eigenlijk alles! Waar begin je als je aan het maken van een video denkt, waar let je op, hoe bedenk je onderwerpen voor je video, hoe schrijf je een script, hoe zit het met licht, geluid, het presenteren van jezelf. En niet geheel onbelangrijk… Wat is er allemaal mogelijk met editing om van al die beelden een mooi geheel te krijgen.

Zijn je verwachtingen uitgekomen? Wat heb je precies geleerd?

De training heb ik inmiddels afgerond en mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen! Ik weet hoe ik een video moet maken, waar ik op moet letten, hoe ik een goed script schrijf, hoe ik mijn opdrachtgevers kan helpen bij het maken van een video, welke mogelijkheden er zijn en hoe ik door de beelden te editen een mooi geheel van alles maak!

Door het volgen van deze training heb ik mij als VA kunnen specialiseren in video. Met alles wat ik geleerd heb en mijn eigen ervaring die ik opgedaan heb, heb ik het vertrouwen mijn opdrachtgevers hier ook op een goede manier bij te kunnen helpen.

Hoe kijk je naar video’s inzetten voor je eigen onderneming?

Ja, doen! Inmiddels ben ik over de angst heen om voor de camera te gaan staan en iets te vertellen. Het gaat nog niet allemaal perfect ondanks dat ik weet waar ik op moet letten, maar ik doe het wel! Met mijn video’s bereik ik veel mensen en leren de mensen mij als persoon achter MEDIAtesse kennen. Ze zien mij, horen mij praten en leren me kennen. Als ondernemer helpt het inzetten van video mij bij mijn zichtbaarheid!

Hoe heb je Laura ervaren als jouw online videocoach?

Laura is enthousiast over video. Haar enthousiasme steekt aan! Haar adviezen tijdens persoonlijke Zoom sessies en haar wekelijkse Q&A tijdens de training heb ik zelf als heel erg prettig ervaren. Maar ook nu nog kan ik haar vragen stellen en geeft ze feedback op video’s die ik maak als ik hier om vraag. Super toch! Dit maakt mij als Video VA beter en het is fijn te weten dat ik een goed product kan afleveren bij mijn opdrachtgever.

Laura deelt veel tips met je en heeft mij de mogelijkheid gegeven eens bij haar achter de schermen te kijken. Hier heb ik ontzettend veel van geleerd!

Maar ook het aanwezig zijn met andere deelnemers aan haar training in een besloten Facebookgroep is heel erg fijn! Elkaar helpen met vragen, video’s met elkaar delen en feedback geven en ontvangen. Elkaar sterker maken!

Zou je LOV Academy aanraden aan andere VA’s en zo ja waarom?

Als je enthousiast bent over video en de mogelijkheden zou ik je zeker aanraden de training bij Laura te volgen! Je leert vanaf het begin stap voor stap hoe je uiteindelijk die waanzinnige video maakt! De lessen zijn goed te volgen en in de besloten Facebookgroep kun je al je vragen stellen. Dus wil je je verder specialiseren in video? Niet twijfelen, maar gewoon doen!

Wil jij net als Ingrid meer klanten
helpen door video’s in te zetten?