Videotrainingen

logo laura elsman

Leer authentieke en geloofwaardige video´s maken
op jouw unieke manier en trek je ideale klanten aan

NU TOT 30% JUBILEUMKORTING
TOT 1 OKTOBER 2023!

Wil jij video´s maken voor je onderneming,
maar komt het er steeds niet van..?

Je bent ondernemer en wilt met video je zichtbaarheid vergroten om jezelf op jouw unieke manier te laten zien aan potentiële klanten?

Of je wilt een online training, online campagne of online webinars creëren waarvoor je video gebruikt om je deelnemers iets te leren…?

Maar twijfel je of jij met jouw verhaal en expertise wel authentiek en geloofwaardig overkomt op video´s die je zelf hebt gemaakt..?

Wees gerust…
Veel meer ondernemende vrouwen vinden zelf video´s maken best lastig.

Ik ben Laura Elsman, online videocoach sinds 2008

Mijn missie is om ondernemende vrouwen te verlichten met video. De afgelopen 15 jaar hielp ik honderden vrouwen om op een ontspannen manier en zelfverzekerd video´s te maken voor hun zichtbaarheid of voor hun online training.

Door mijn creatieve hoofd en 20 jaar video- en TV ervaring, vind ik het zeer interessant om jou inhoudelijk en praktisch bij te staan wanneer jij video´s met impact wilt maken.

Juist met mijn vakkundigheid en lange leerschool vind ik het TOP om mijn videokennis en -ervaring met andere vrouwen te delen! Want ik zie zoveel vrouwen worstelen met video, terwijl het zoveel makkelijker en leuker kan!

Ik ben als geboren criticus gewend om mee te denken met mensen die vooral bezwaren zien. Ik ben er voor jou!

Ik zet me graag in voor vakkundige vrouwen, die net als ik hun klanten met hart en ziel begeleiden.

Ga je mee op reis?

Leer Ontspannen Video´s Maken met
Laura’s Online Video Academy

logo laura elsman

Wat leer je in Laura´s Online Video Academy?

Fase 1: Je plan met video helder hebben en je verhaal voorbereiden

Leer vol vertrouwen en goed gemotiveerd jezelf zijn en laten zien op video om verbinding te maken met (potentiële) klanten die bewust kiezen voor jou als expert.

Ontdek hoe je video strategisch inzet voor je bedrijf en hoe jij stap voor stap met boeiende onderwerpen je verhaal  neerzet op video zodat kijkers zien waar jij voor staat.

Leer hoe je jezelf inhoudelijk op je video’s voorbereidt, zodat je op een ontspannen manier je video´s inspreekt waardoor jij je kijkers op jouw manier weet te raken.

presenteren op video

Fase 2: Professioneler jezelf presenteren, filmen en editen

Ontdek welke stappen je het beste zet om zonder poespas prachtige video’s te maken waarin jij geloofwaardig overkomt als de coach, trainer of expert die je bent.

Je leert hoe je in simpele stappen eentonige video’s snel transformeert naar meer dynamisch videocontent, die wél boeit en waardoor jij jezelf met meer gemak op video zet.

Leer hoe jij op een natuurlijke, authentieke en ontspannen manier je video´s inspreekt. Laat je kijkers kennis maken met wie je werkelijk bent en waar jij écht voor staat.

presenteren op video

Fase 3: Je video’s publiceren en relevante mensen bereiken

Heb je je video´s met plezier gemaakt? Dan is het tijd om vol vertrouwen en met impact je video´s te publiceren zodat je zoveel mogelijk relevante mensen bereikt.

Ontdek hoe je jouw video’s via je website, social media kanaal of platform vrijgeeft op een manier waardoor je steeds meer views, volgers en vertrouwen krijgt. 

Ontdek hoe je immens populaire videoplatforms zoals Instagram, Facebook, YouTube of TikTok benut en hoe je daar op jouw eigen manier jouw klanten uit haalt.

presenteren op video

Leer authentieke en geloofwaardige video´s maken
op jouw unieke manier en trek je ideale klanten aan

NU TOT 30% JUBILEUMKORTING
TOT 1 OKTOBER 2023!

 

 

logo laura elsman

Leer Ontspannen Video's Maken met
Laura's Online Video Academy

LET OP! We starten op 2 oktober 2023

 

Meest basaal:


BASIS

1 Online Module


BASIS

1 Video LIVE Dag


BASIS

6 Maanden Q&A

Online module normaal € 333 p/s
Tot 1 oktober met 30% korting

Video LIVE Dag normaal € 666

6 maanden Q&A normaal € 888

Verdiepende trainingen:


SISTER CIRCLE
COMMUNITY

24 plekken

12 Online Modules

6 Maanden Q&A

2 Video LIVE dagen

2 Zoomcalls met Laura voor persoonlijk advies

  Facebookgroep

Video opnemen met Laura

Normaal 4444 euro
Tot 1 oktober met 30% korting

Of normaal 444 euro per maand

Meest persoonlijk:


VIDEO VIP
PAKKET

6 plekken

12 Online Modules

6 Maanden Q&A

2 Video LIVE dagen

6 Zoomcalls met Laura voor persoonlijk advies

  Facebookgroep

Video opnemen met Laura

Normaal 5555 euro
Tot 1 oktober met 30% korting

Of normaal 555 euro per maand

Online Modules

In de online modules behandelen we stap voor stap hoe je video strategisch slim inzet voor je onderneming om jouw ideale kijker aan te trekken. Kies de vorm van video die bij je past. Je krijgt inspiratie en maakt een Video Power Plan.

Je leert hoe je aan onderwerpen komt om jouw ideale kijker mee te triggeren en je leert hoe je jouw verhaal stap voor stap en vol vertrouwen en passie vertelt om je ideale kijker vast te houden en tot het einde te laten kijken.

Je ontdekt hoe je met je smartphone professioneel uitziende video's opneemt en monteert die ervoor zorgen dat je een geloofwaardige indruk maakt op potentiële klanten. Je wordt bewuster, handiger, creatiever en communicatiever bij het maken van jouw video's en trekt meer bekendheid, klanten en omzet aan op jouw manier.

Laura's Online Video Academy bestaat uit 12 online modules waar je onbeperkt toegang toe krijgt.

Wekelijkse Q&A

Heb je naar aanleiding van de online videolessen vragen over video? Of wil je feedback op je video's? Dan kun je wekelijks deelnemen aan een Q&A. Deze online Zoomsessies zijn jouw stok achter de deur om in beweging te blijven met video en jezelf te trainen om video's maken voor je zichtbaarheid of je online training.

Tijdens de Q&A voel je verbinding met de andere deelnemers die overeenkomstige vragen hebben.

Besloten Facebookgroep

Na het volgen van je online lessen ontmoeten gelijkgestemde deelnemers elkaar online in de besloten LOV Academy Sister Circle Facebookgroep.

Hier kun je (proef)video's en teksten delen voor eerlijke en aanmoedigende feedback en het stellen van vragen aan mede-cursisten en aan online videocoach Laura.

De groep geeft vertrouwen om door te pakken met video´s maken. Je staat er niet meer alleen voor!

sister circle
sister circle

Video LIVE Dag

Tijdens de Video LIVE Dag in Driebergen kom je samen met Laura en andere deelnemers in actie om ieder op haar eigen manier video's te maken en het echt te gaan doen!

Je hebt je met de online lessen en gesprekken met Laura al verdiept in wat je wilt zeggen op video, hoe je je opname wilt doen, je presentatie op video en in video editing.

Op de Video LIVE Dag zelf kom je in ACTIE met alles wat je geleerd hebt en kom je jouw kennis en inspiratie nog verder uitwerken en vooral uitvoeren.

Aan het eind van de dag heb je bijvoorbeeld veel geoefend met spreken op video of je hebt veel videoshots opgenomen of afgemonteerd kunt kunt na de Video LIVE Dag zelfstandig verder jouw eigen plannen uitvoeren. 

sister circle

On tour met de Vlog Wagen door 't Gooi

Kies je voor de Sister Community van de videotraining, dan stap je deze lente in de VLOGBUS. Dit is een retro-Volkswagen bus uit 1970 die je naar de mooiste plekjes van het Gooi brengt om op een rustige manier je video's stap voor stap te leren maken. Omdat we naar verschillende locaties gaan, voel je steeds een nieuwe energie om je vloggende scene op te nemen. Je wordt geïnspireerd om vrolijk en vrijuit video's te maken.

Of wil je samen met mij je video opnemen..?

Kies je voor het VIP pakket, dan neem je samen met mij je video op. Je komt naar mij toe op een afgesproken locatie of ik kom naar jou om samen een video op te nemen. Ik zet je graag in het zonnetje op mijn kanalen, goed voor zeker 10.000 kijkers. De video wordt vooraf besproken tijdens je persoonlijke 1 op 1 videocalls met Laura en je krijgt tips en handvatten om je video('s) tot een succes te maken.

sister circle

Voorbeelden:

Persoonlijke ontwikkeling & Coaching

Zwangerschap & coaching

Vegan & Yoga Lifestyle

Paardenwelzijn

Opruimen & organiseren

Psychologie & Hersenletsel

Fysiotherapie & Pijn

Ismay Ko, Lifecoach en Enneagram Expert:

Met Laura's hulp heb ik een introductievideo gemaakt, interviewde ik mede-experts en organiseerde ik een challenge met video's.

Na het houden van mijn challenge schreven de eerste mensen zich in voor mijn programma. Alleen al daarmee heb ik de investering in LOV Academy dik terug verdiend.

Door de video's laat ik nu mijn identiteit zien als coach zoals ik werkelijk ben.

Simone Levie, online businesscoach:

“Laura´s video’s zijn echt geweldig. Thanks Laura Elsman. Je bent echt de beste video vrouw!!”

Tara Verhoeven, Professional Organizer en Opruimcoach:

Ik wist niet hoe ik mijn verhaal duidelijk neerzet op video en hoe ik daarmee meer mensen laat kennis maken met mijn onderneming.

Door Laura heb ik geleerd hoe ik aantrekkelijke video's maak voor social media, mijn challenges en mijn online opruim academie.

Laura is voor mij de beste videocoach ever!

Sigrid van Tassel, Yogacoach:

“Laura´s Online Video Academy is een goudmijn aan inspiratie en tips over video voor mijn business.”

Ik vond mezelf nooit goed genoeg op beeld. Wat ik zo geweldig vind aan Laura is haar geduldige en liefdevolle begeleiding. Ze kent haar vak, maar is ook een steengoede coach op menselijk vlak.

Ze helpt ons keer op keer doorheen angsten of twijfels. Als ik het even niet goed meer wist, kan Laura net altijd een nieuw perspectief aanrijken om weer verder te kunnen.

Lindsay Hugers, Human Design Retraites Tenerife:

Ik heb me bij Laura aangemeld, omdat ik graag mezelf en ons bedrijf zichtbaarder wilde maken.

Laura stimuleert je om authentiek jezelf te zijn op video en helpt je bij je bedrijfsstrategie. 

De grootste meerwaarde voor mij was Laura haar positiviteit en het delen van haar bedrijfsstrategie. Dat zorgde er in mijn beleving voor dat ik ook een helder ‘doel’ kon stellen voor mezelf waar ik video’s voor wilde gaan inzetten en hoe ik dat het beste kon doen. 

Irene Verwater, Videomaker:

Virtual Assistant Irene Verwater nam deel aan LOV Academy en helpt nu haar klanten als videomaker & trainer

Bij het zien van de 1e video van Laura was ik van begin tot het eind geboeid én had ik een lach op mijn gezicht. Ik dacht toen: dit wil ik ook.

Ik geloof in de toegevoegde waarde van video voor mijn eigen bedrijf, maar ook die van mijn klanten.

Jezelf laten zien zorgt er echt voor dat de mensen op je pad komen die je wilt. Die herkennen zich namelijk in wat je vertelt en hoe je het vertelt.

Asha Amrita, Levensenergiecoach en Yogadocent:

De technische kant was voor mij de grootste reden dat ik niet eerder ben gestart met video’s, maar ik had ook innerlijke obstakels.

Laura is voor mij een belangrijke stok achter de deur geweest, want ik zat maar aan te hikken tegen het maken video’s voor mijn zichtbaarheid en online training.

En nu sta ik natuurlijk voor de camera en kan ik mijn video's zelf mooi opnemen en bewerken.

Meld je nú aan om dit najaar je video´s KLAAR te hebben voor publicatie op jouw website, social media of online training! 

Twijfel niet, maar zet je volgende stap naar authentieke video's waardoor je op jouw unieke manier meer klanten kunt helpen!

Waarom je anno 2023 video wilt gebruiken voor je onderneming:

1. Anno 2023 kun je met 1 video honderden mensen bereiken en laten weten dat je bestaat en dat jij er voor mensen bent.

2. Met video laat je zien wie jij als persoon bent, wat jou uniek maakt en voor welke kwaliteit en meerwaarde je staat

3. Anno 2023 kan elke ondernemer zichzelf zichtbaar maken en daarom is het hoog tijd dat jij laat zien waar jij voor staat

4. Mensen lezen berichten minder makkelijk. Video's worden beter gezien én voor 90% onthouden. Tekst voor slechts 10%.

5. Kijkers die meerdere waardevolle, boeiende of interessante video's van je zien zullen je meer waarderen en ´fan´ worden.

6. Je kijkers kun je met video 60.000x sneller verleiden om in actie te komen dan met een tekst die niet écht binnenkomt.

7. Mensen die boeiende video's van je hebben gezien en gewaardeerd hebben sneller het vertrouwen voor een aankoop.


Waarom juist nu wél aanmelden?

Jouw klanten krijgen anno 2023 zoveel informatie over zich heen dat ze niet meer goed kunnen zien waar hun echte winst ligt: bij jou! Een video helpt jouw klanten om te focussen op datgene wat ze echt nodig hebben. En jij mag jezelf meer laten zien in wat jou onderscheidt van al die andere coaches, trainers of experts. Stop met twijfelen of je wel bijzonder, fotogeniek of onderscheidend genoeg bent voor video.

Samen met Laura leer hoe jij jezelf op jouw unieke manier laat zien, meer klanten aantrekt en helpt met jouw video´s!

Het heeft lang genoeg geduurd dat jij twijfelt over wel of geen video's gebruiken en hoe dan? Hoe langer je wacht des te meer klanten kiezen voor een andere coach die al wél video´s inzet. Jij mag nu de stap zetten naar zichtbaar zijn op jouw unieke manier.

Met Laura´s Online Video Academy leer je jouw eigen keuzes maken en knopen doorhakken.

Want met persoonlijke video´s maak je veel meer impact. Jij als expert wordt veel beter onthouden. Mensen die op zoek zijn naar wat jij doet, denken aan jou als ze een video hebben gezien. Logisch dus dat jouw concullega's al lang kiezen voor video. In je eentje aan de slag is heel lastig, daarom doen vrouwen dit graag samen.

Laura's Online Video Academy biedt de ideale stok achter je deur om GEGARANDEERD in actie te komen!!

heb je een vraag?

Stuur mij een bericht: