OPTIE 1: Samen Video's Opnemen

Tijdens een VIP opnamedag nemen we alle video’s op die we vooraf hebben besproken. We maken een lijst met onderwerpen en samen met Laura verhelder je jouw verhaal zodat het goed overkomt op video.

Vaak weten VIP’s hun verhaal wel, maar vinden ze het toch fijn om dit samen met een professional aan te scherpen om zeker te zijn dat het goed overkomt. 

Aan alles wordt gedacht voor de VIP’s. We checken of alles goed is voorbereid van locatie, tot aankleding van de filmplek en natuurlijk van jezelf. Iedere VIP krijgt advies op maat, want iedereen is anders en behoeft een persoonlijke aanpak en advies.

In een ontspannen sfeer neem jij samen met Laura je video(s) op, zodat jij je niet over de techniek hoeft te bekommeren. Tussendoor krijg je aanwijzingen om je presentatie, energie of intonatie te laten stralen.

 

OPTIE 2: Online Video Coaching


In Laura’s Online Video Academy leer je stap voor stap op jouw eigen tijd en tempo video’s maken waarin jij laat zien wie jij bent als persoon, wat jou uniek maakt en waarmee je jouw klanten helpt.

In verschillende online modules ontdek je jouw verhaal op video, leer je met welke boeiende onderwerpen je je kijkers aantrekt en weet je hoe je stap voor stap je verhaal op je eigen manier vertelt om jouw doelgroep te bereiken.

Je ontdekt welke vorm van video bij je past en hoe je jouw video’s via social media, je website of online training inzet zodat jij meer klanten kunt helpen met jouw unieke coaching, training of transformatietraject. 

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online lessen voorzien van diverse stappenplannen, inspirerende videolessen,  voorbeeldvideo’s en meer over de inhoud, de techniek en hoe je meer voor jezelf kunt gaan staan in je video’s.

 

OPTIE 3: Video Inspiratie Dag met de Vlogbus

GA MEE MET DE VLOGBUS ON TOUR DOOR ´T GOOI!

Leer video’s maken in kleine groepjes ondernemende vrouwen samen met online videocoach Laura Elsman

Wil je concreet aan de slag om video’s te maken voor je onderneming en direct antwoord krijgen op je vragen over video?

Zoals waar moet ik staan, hoe moet ik staan, hoe kijk ik, waar kijk ik, hoe kom ik over, wat kan ik filmen van mezelf of waar kan ik opnames maken of hoe maak ik handig gebruik van mijn omgeving?

Wat is relevant om te filmen? En hoe zet ik verschillende shots in elkaar tot 1 pakkende video waar ik écht klanten mee aantrek in KORTE TIJD? Dit alles kun je leren en komen ervaren tijdens een videotraining met de vlogbus.