lindsay hugers video maken ondernemers 2

Lindsay Hugers, Human Design Retraites

“Laura stimuleert je om authentiek jezelf te zijn op video en helpt je bij je bedrijfsstrategie.”

lindsay hugers video maken ondernemers

Naam: Lindsay Hugers Kirchner
Vakgebied: Lifecoach en trainer, retraites op Tenerife
Onderneming: Free Canari
Website: www.freecanari.com

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy?

Ik heb me aangemeld, omdat ik graag mezelf en ons bedrijf Free Canari zichtbaarder wilde maken. Samen met mijn man woon en werk ik op Tenerife. Wij runnen samen ons coachingsbedrijf en hebben een retraitelocatie met luxe tenten, genaamd Yurts.  Onze doelgroep bevindt zich hoofdzakelijk in Nederland. Ik wil mezelf meer laten zien, om meer een verbinding te leggen met mijn doelgroep.

Wat was het meest waardevolle inzicht van deze training en waarom?

De grootste meerwaarde voor mij was Laura haar positiviteit en het delen van haar bedrijfsstrategie. Dat zorgde er in mijn beleving voor dat ik ook een helder ‘doel’ kon stellen voor mezelf waar ik video’s voor wilde gaan inzetten en hoe ik dat het beste kon doen. Zo maakte ik mijn eigen introductievideo, een gratis weggever, challengevideo’s, meditaties, podcasts en een online training van meer dan 30 video’s. Ik heb dit helemaal zelf gedaan, maar Laura, haar training en de community van andere ondernemende vrouwen hebben mij hierin enorm gemotiveerd.

Waarom wil je specifiek video inzetten voor jouw business strategie?

Om de mensen een beter ‘gevoel’ te geven over mij. Ik ben tenslotte mijn eigen product/dienst en als mensen door mij geholpen willen worden, is die klik belangrijk. Zij moeten het gevoel hebben dat ze mij kunnen vertrouwen.

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?

De richting en de kaders bepalen voor het maken van een video. Als ik een video ga maken, wil ik het heel graag goed doen en goed aanpakken. Als ik investeer (met name in tijd) dan wil ik dat zo effectief mogelijk doen. En daarbij advies krijgen van iemand die dit zelf natuurlijk super goed doet en kan. De scripts schrijven vond ik en vind ik nog steeds het lastigst, maar dat is wel iets waar Laura mij bij helpt. Door de video’s krijgen mensen een helder beeld van wie we zijn en wat we betekenen voor onze klanten.

Welke video’s heb je gemaakt en ga je nog maken?

Ik ben begonnen met het maken van een vlog met een impressie van ons terrein. Ik wilde dit graag een keer uitproberen om te zien hoe dit beviel. Deze vorm van zichtbaarheid vond ik interessant, maar ik ben me daarna verder gaan verdiepen: wat is er nog meer mogelijk om me meer te verbinden met potentiële klanten? Zo werd ik geïnspireerd door Laura om een video te maken over wie ik ben en waarom ik mijn klanten graag help. Daarna ontwikkelde ik een gratis videotraining “Keuzes in Geluk” die ik potentiële klanten aanbied.

Challenge Keuzes in Geluk met video’s:

Vervolgens heb ik een challenge georganiseerd met video’s. Dat was voor mij de eerste keer, dus heel leerzaam en interessant om uit te vinden hoe ik dit het beste kan doen. Laura is hierin een voorbeeld voor mij.

lindsay hugers video maken ondernemers 4

“Ik ben erg trots op mijn online videotraining voorzien van 35 zelf gemaakte video’s.”

Online leeromgeving en klantvideo’s:

Inmiddels heb ik zelf een online leeromgeving ontwikkeld met 35 video’s, waar ik heel trots op ben! Als ik dit kan vermarkten, wat nu het doel is, dan zou dit hele mooie dingen op kunnen leveren. Minder druk, meer inkomen en makkelijker werk. Ik kom steeds op nieuwe ideeen voor het zichtbaar maken van mijn training en retraites. Zo heb ik nu een digitale rondleiding gemaakt in mijn online leeromgeving, kan ik klanten interviewen over hun ervaringen met mij en geef ik tips via video. Momenteel zit ik lekker in de flow op Facebook stories voor een persoonlijk kijkje in mijn werk en leven. Dit alles om mijn know-like-trust factor te vergroten.

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Prettig. Zoals ik al eerder benoemde in mijn antwoorden, is Laura een positief persoon die je goed weet te motiveren. Ik zal niet altijd de meest gemakkelijke leerling zijn geweest…. Maar Laura weet telkens goed de kern te herpakken. Daarnaast stimuleert Laura je om authentiek te zijn op video en ondersteunt je bij het ontwikkelen van je bedrijfsstrategie.

Wil jij net als Lindsay in je
eigen positieve video flow komen?