vera vrijburg video maken ondernemers 13

Vera Vrijburg, Cadeauwinkel

“Laura hielp me mijn verhaal vertellen en heeft mijn drempel voor zichtbaarheid weggenomen.”

Naam: Vera Vrijburg
Vakgebied: Cadeau- en koffiewinkel Mainz
Onderneming: Mooi Boutique & Café
Website: www.mooi-mainz.de

Waarom wilde je video’s inzetten voor je onderneming?

“Mensen lezen niet meer. Als je iets te vertellen hebt komt je verhaal met video op een gemakkelijke manier bij je klanten binnen. Video is uitnodigend en gemakkelijk te consumeren voor potentiële klanten. Een aansprekende manier om je boodschap over te brengen.”

minke brik video maken ondernemers

“Het meest waardevol aan de training vond ik:
het in actie komen. Echt te starten met video!”

Waarom meldde je je aan voor Laura’s Online Video Academy?

“Mijn reden om aan de LOV Academy mee te doen, was het vertrouwen in de vakkundigheid van Laura Elsman – niet alleen de techniek van het video opnemen & editen (!) maar ook de persoonlijke aandacht en steun.”

Wat heeft samenwerken met Laura je opgeleverd?

“Naast 4 video’s die we samen in 1 dag hebben opgenomen en gemonteerd heb ik meer zelfvertrouwen en het geloof dat ik het kan om mijn bedrijf tot een succes kan maken. Ik heb sinds mei een superleuke winkel met café in Mainz. Daar ben ik supertrots op en Laura heeft me geleerd en geholpen dat in beeld te brengen en mijn successen te vieren!

Om de meerwaarde van je persoonlijke onderneming te verduidelijken zijn korte klantvideo’s een must-have:

Wat vond je het meest waardevol aan samenwerken met Laura?

“Voor mij was het meest waardevol: het in actie te gaan, echt te starten met video! Niet alleen maar te denken: ik moet eens een video maken, maar Laura is voor mij een stok achter de deur geweest waardoor ik ook echt tot actie overging. Daarnaast is Laura een fijne sparringpartner voor mij geweest. Als zelfstandige sta ik er vaak alleen voor en met Laura heb ik mijn worstelingen besproken en heb ik knopen durven doorhakken. En Laura’s expertise als videomaker had ik het vertrouwen dat ik de video’s kon maken die ik voor ogen had en raakte ik niet verstrikt in techniek, maar zij loste dit allemaal voor mij op.”

Naast de persoonlijke en online videocoaching nam Vera ook deel aan verschillende live videotrainingen:

minke brik video maken ondernemers
minke brik video maken ondernemers
vera vrijburg video maken ondernemers 4

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?

“Het samenstellen van een script en het opnemen van aparte scenes zodat mijn video’s een logisch lopend verhaal kregen met een kop en een staart. Ik ben zelf geneigd teveel te willen vertellen en Laura hielp me om in het kort te kunnen vertellen waar het in mijn onderneming om draait. Zij heeft hierdoor mijn drempel voor zichtbaarheid weggenomen. Ik wist wel dat ik het kon en ik weet ook wel hoe belangrijk zichtbaarheid voor me is, maar ik bleef mezelf verstoppen en hield mezelf daardoor klein. Met Laura voelde ik me gesteund om de omslag te maken en te kunnen laten zien wat ik in huis heb.”

Wat is er nu voor jou en je business veranderd?

“Ik ben trots op wat ik heb neergezet. Ik ben blij met de professionele content die ik nu op mijn website kan zetten. Ik ben gewoon supertrots op mijn winkel en dat wil en kan ik nu laten zien! Ik heb het gevoel dat ik nu meer een professionele ondernemer ben!”

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

“Laura is iemand die je niet laat vallen. Never give up! Ze haalt het mooiste in je naar boven. En je kunt nog lachen met haar ook. Laura heeft een groot gevoel voor humor en relativeringsvermogen. Kom op we doen het gewoon doen en we gaan ervoor! Ook vind ik dat zij vrouwelijke ondernemers oprecht een hart onder de riem steekt. Wat ik tot slot ook heel fijn vind is dat zij al je social media platforms met elkaar verbindt. Dit verhoogt de effectiviteit van je kanalen.”

Wil jij net als Vera jouw onderneming
krachtig zichtbaar maken met video?