Wat leer je tijdens de Video Inspiratie Dag?

door | 22 mrt 2023 | Video Inspiratie Dag

Wil jij aan de slag met video, want is het nu écht HOOG TIJD om zichtbaar te worden met jouw onderneming? Tijdens de Video Inspiratie Dag leer je jouw onderneming op een positieve manier onder de aandacht brengen op video. Deze live videotraining door videovakvrouw Laura Elsman wordt gegeven op landgoed De Horst in Driebergen alwaar je je kunt focussen op jouw behoeftes met video:

Loop je aan tegen het in beweging komen met video?

Tijdens deze dag ga je ongedwongen en heel concreet aan de slag met je video. Je gaat je verhaal op video goed leren voorbereiden zodat je niet met een mond vol tanden staat, veel uuuh zegt en jij jouw boodschap neerzet zoals deze vanuit jouw zuivere intentie bedoeld is.

Klungel jij met je apparatuur of heb je nog weinig tools in huis?

Tijdens de live videotraining in Driebergen met Laura leer je welke videotools je kunt gebruiken om je video´s professioneler te laten uitzien en klinken. Je gaat spelend leren en testen wat bij je past, zoals een microfoon, statief, lamp etc.

Vind je het heel vreemd of raar om naar jezelf te kijken op video?

Tijdens de Video Inspiratie Dag ga je aan de slag met een positieve eerste indruk op video en het maken van een aantrekkelijke videopresentatie waarmee je direct je kijkers triggert en waarbij je jouw kijkers naar je call to action krijgt, zoals ergens voor aanmelden of iets bekijken.

Hik je enorm aan tegen het bewerken van je video?

Tot slot ga je met video editing aan de slag, iets waar heel veel ondernemende vrouwen tegenop zien om zelf te kunnen monteren op je mobiel of op je laptop. Laura geeft stap voor stap uitleg in Jip en Janneke taal zodat je sneller in beweging komt en het nog leuk vindt ook!

Houdt je perfectionisme je tegen om video’s te maken?

Dat is heel herkenbaar en logisich, want je wilt jezelf niet verkeerd neerzetten op video of afgekraakt worden door een steeds kritischer wordend publiek. We gaan lekker spelend leren, testen en experimenteren bij jouw past op een positieve en ontspannen manier, zodat jij met een goed gevoel, veel meer zelfvertrouwen én kennis de dag verlaat en zelfstandig verder kunt met je video(s) maken.

Het resultaat van de Video Inspiratie Dag?

90% van de deelnemers heeft aan het eind van de dag een video gemaakt die bijna geheel klaar is om online te publiceren. Thuis zet je de puntjes op de i en je hebt het lef en de moed om je video online te publiceren voor jouw volgers, zodat je honderden zo niet duizenden mensen bereikt met een voor jou kloppende boodschap om klanten te werven.

Liever op een andere locatie je bedrijfsvideo opnemen?

Heb je je video nog niet naar wens af en wil je liever op een eigen locatie opnemen? Dan kun je de Video Inspiratie Dag zien als een perfecte gelegenheid om je video te oefenen, zodat je thuis of op een zelf uitgekozen locatie je video nadien opneemt. Na de videotraining ken je de stappen die nodig zijn om je video nu eindelijk concreet te maken en dat kun je gegarandeerd helemaal ZELF!

STOP met jezelf tegenhouden. KOM IN ACTIE!

Boek hier je training tot 1 april 2023 met een prachtige lentekorting of lees meer:

KLIK HIER!

Tot de vloggende keer!

Liefs, Laura
info@lauraelsman.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aangenaam! Ik ben Laura Elsman.

Twijfel jij weleens aan jezelf als je video’s wilt maken voor je  onderneming? Zie je er als een berg tegenop? Of word je opeens onzeker over jezelf?

Geen nood! Als online videocoach kan ik je van A tot Z helpen zodat je zelf je eigen video’s maakt.

Vraag je je af of je wel klaar bent om zelf je eigen video’s te maken en blijf je daardoor uitstellen? Stop met jezelf tegenhouden en start met onderzoeken wat bij je past.

Ik ondersteun ondernemende vrouwen bij het vinden van de juiste onderwerpen en woorden voor hun video’s. Stap voor stap.

Bovendien kan ik je begeleiden bij jezelf op een ontspannen manier presenteren op video zodat jij je meest natuurlijke zelf laat zien.

Plus uiteraard bied ik je de technische ondersteuning bij het filmen en editen van je video´s. Zodat kijkers van A tot Z blijven kijken en luisteren naar jou.

Nieuwsgierig geworden?

Gratis challenge:

Bekijk trainingen:

Ontwikkel je ideale introductievideo book cover

Meer videotips: