Wat maakt bloggen en vloggen interessant voor je onderneming?

door | 2 jul 2024 | Video marketing strategie, Video voor ondernemers

Wat maakt de combinatie van bloggen en vloggen interessant voor je onderneming? Hierover vertel ik tijdens het interview door blog-expert Merel Smedes van Communicatievogel. Tijdens het live interview op Instagram bespraken we hoe interessant de combinatie bloggen en vloggen is voor ondernemers.

Bekijk hier deel 1 van het interview over bloggen en vloggen:

Wat zijn volgens blog-expert Merel enkele voordelen van een vlog maken bij een blog:

  • Met je vlog laat je de persoon achter je blog zien. Mensen doen nu eenmaal zaken met mensen en men wil weten wie de ondernemer is voordat ze in je programma of training stappen.
  • Met een vlog op je blog blijven bezoekers van je blog op je website langer op je website. Dit langduriger bezoek draagt bij aan de betere vindbaarheid op bijvoorbeeld Google.
  • Sommige mensen die lastig een blog lezen kunnen door een blog meer nieuwsgierig gemaakt worden om tóch de blog te lezen. Je vlog is een opwarmer voor je blog.

Blog-expert Merel Smedes van Communitatievogel is erg enthousiast over het maken van video’s bij blogs en raadt dit ondernemers dan ook van harte aan. We hebben het in het interview ook over de bezwaren die met name vrouwen ervaren wanneer ze zichzelf zichtbaar maken met video.

Als ervaren online videocoach met meer dan 1500 klanten (met name ondernemende vrouwen) weet ik inmiddels dat er legio handige tips en tricks mogelijk zijn waardoor je met video juist je zelfvertrouwen vergroot in plaats van verkleint. Ook hierover vertel ik tijdens het interview met blog-expert Merel.

Bekijk deel 2 van het interview hier:

Gratis masterclass Video Power voor je Onderneming

Merel is net als ik heel enthousiast over de combinatie bloggen en vloggen voor je onderneming. En daarom hebben we besloten om een masterclass te geven waarin ook de combinatie van bloggen en vloggen wordt besproken en 5 andere aspecten van video die niet mogen ontbreken als je met video voor je onderneming aan de slag wilt.

Klinkt dit interessant en wil je gratis meekijken en luisteren? Bekijk dan hier de masterclass Video Power voor je Onderneming:

JA, IK WIL MEER WETEN OVER BLOGGEN EN VLOGGEN VOOR MIJN BEDRIJF!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij meer klanten krijgen met Instagram Reels?

Download nu mijn nieuwe checklist:

Wie is Laura Elsman, online videocoach?

Als online videocoach help ik ondernemende vrouwen die hun business willen laten groeien met video.

Denk aan Instagram Reels, Facebook, YouTube, video voor je website, LinkedIn, funnel of voor je online training.

Sinds 2008 heb ik meer dan 1500 vrouwen geholpen bij het opzetten van hun sales strategie met video. Via welke weg vinden mensen jouw onderneming?

Als oud-journalist kan ik je helpen bij het vertalen van je verhaal naar pakkende video’s. Zodat jouw volgers begrijpen wat je wilt zeggen en in actie komen.

En hoe ga je jouw boodschap geloofwaardig op jouw unieke manier op video inspreken?

Wil je ondersteuning bij de technische kant van video? Ook daarmee heb ik honderden vrouwen al geholpen.

Nieuwsgierig?

Meer videotips: