De meest voorkomende fout met video voor ondernemers is…

door | 13 jul 2022 | Videotips

… zomaar wat doen. Aan de slag ZONDER PLAN.

Even lekker spontaan. Gewoon jezelf zijn. Je perfectionisme loslaten. Prima, als jij dat wilt. Maar… vraag je dan ook af: wat levert mij dit op? Voldoende klanten en omzet? Of kan dat wel beter?

Starten met video zonder plan is leuk voor starters zonder marketingbudget, maar jij bent al jarenlang ondernemer en jij wilt je jarenlang opgebouwde imago niet naar beneden halen met 1 ondermaatse video. Het kan ook anders.

Spontaan overkomend, maar wel geregisseerd. Authentiek. Echt. Maar met de juiste inhoud en uitstraling, die past bij waar JIJ voor staat.

Want je moet er toch niet aan denken dat mensen een totaal verkeerd beeld van je krijgen, wat niet klopt bij de werkelijkheid?

Bekijk hier mijn video waarin ik spreek over de meest voorkomende fout met video (die jij na het zien hiervan nooit meer gaat maken!):

Over deze video:

Deze video is een kort fragment uit de gratis training Video Maken Zonder Zweet voor meer klanten en omzet. Bekijk de volledige gratis training via deze link. Dit kan nog tot 3 september, daarna wordt de training verwijderd.

Voor wie is mijn gratis videotraining bedoeld?

Wil jij jezelf laten zien op video en daarmee ook op een fatsoenlijke, ontspannen en toonbare manier vertellen en uitstralen waar jij voor staat? Bekijk dan de gratis videotraining hier.

Of wil je liever je video’s maken op je eigen manier spontaan zonder plan, idee of strategie? Bekijk de gratis videotraining dan niet.

Waar haal ik mijn informatie vandaan?
Zelf ben ik als voormalig journalist en televisiemaker sinds 2008 bezig met video voor ondernemers als videomaker, vlogger en online videocoach. Door mijn eigen struggles heb ik heel veel geleerd en ook de honderden ondernemers die ik heb geholpen kwamen van een koude kermis thuis als ze wilden starten met video zonder plan.

Hulp bij het maken van je video´s is daarom ook helemaal niet zo gek.

Je bent niet de enige die er zonder kennis of ervaring niet uit komt. Video kan dan best pittig zijn, zeker als je niet weet wat je doet.

Videotrends wereldwijd
Ik verdiep mij graag in online videotrends wereldwijd. In een artikel van trendwatcher Frankwatching lees ik bijvoorbeeld dat van bedrijven die video goed weten te gebruiken:

  • 86% meer traffic naar de site krijgen
  • 94% van hun consumenten terugkrijgen dat zijn hun product of dienst beter begrijpen en
  • 78% bevestigen meer te verkopen dankzij video.

Ook raadt de trendwatcher net als ik ondernemers af om te beginnen met video ZONDER PLAN.
Geen nood als je nog geen plan hebt, want er is nog hoop! Wil jij als gevestigd ondernemer aan de slag met video en beginnen van het maken van je plan?

Volg dan een van mijn videotrainingen via deze link.

Heel veel succes!

Laura

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aangenaam! Ik ben Laura Elsman.

Twijfel jij weleens aan jezelf als je video’s wilt maken voor je  onderneming? Zie je er als een berg tegenop? Of word je opeens onzeker over jezelf?

Geen nood! Als online videocoach kan ik je van A tot Z helpen zodat je zelf je eigen video’s maakt.

Vraag je je af of je wel klaar bent om zelf je eigen video’s te maken en blijf je daardoor uitstellen? Stop met jezelf tegenhouden en start met onderzoeken wat bij je past.

Ik ondersteun ondernemende vrouwen bij het vinden van de juiste onderwerpen en woorden voor hun video’s. Stap voor stap.

Bovendien kan ik je begeleiden bij jezelf op een ontspannen manier presenteren op video zodat jij je meest natuurlijke zelf laat zien.

Plus uiteraard bied ik je de technische ondersteuning bij het filmen en editen van je video´s. Zodat kijkers van A tot Z blijven kijken en luisteren naar jou.

Nieuwsgierig geworden?

Gratis challenge:

Bekijk trainingen:

Ontwikkel je ideale introductievideo book cover

Meer videotips: