Hoe zet je als coach video in?

door | 3 aug 2022 | Videotips

Ben jij een ambitieuze coach, trainer of expert in je vakgebied of help je mensen op een andere persoonlijke manier? Niet per se 1 op 1 en ook niet per se altijd, maar kan jouw bedrijf niet zonder JOU als persoon? En hebben jouw klanten direct met jou te maken? Dan is het belangrijk om als coach video te leren gebruiken. Maar ja, hoe dan? Bekijk hier enkele voorbeelden van coach Ismay Ko: https://youtu.be/3uy-a4tBazw Dit is een fragment uit de gratis training Video Maken Zonder Zweet. Bekijk hier de volledige training. Of lees hier meer: hoe coach Ismay video inzet voor haar bedrijf en daarmee meer klanten aantrekt. Wil je meer klanten en omzet bereiken als coach of trainer? Dan mogen mensen je eerst even gezien hebben om je te kunnen vertrouwen. Pas wanneer mensen een goed gevoel bij je hebben, zullen ze een coaching of training bij je boeken. Met een authentieke video is het ijs gelijk gebroken. Iemand ziet, hoort en voelt wie jij bent als mens en als coach. Eén druk op de knop en je kijker krijgt jouw verhaal te zien en horen. Gemak dient jouw kijker! Maar ja hoe zet je als coach of trainer dan video in? Hier een paar voorbeelden van hoe mijn klant Ismay Ko video inzet:

  1. Ismay zette een video op haar homepage. Hiermee heb je gelijk een goede binnenkomer.
  2. Ismay zette video in voor een gratis online challenge. Door stap voor stap inspiratie te delen, maak je kijkers warm.
  3. Ismay zette video in binnen haar gratis community. Zij komt regelmatig live in haar groep om zichzelf te laten zien en om te prikkelen.
  4. Ismay interviewde mede-experts uit haar vak op video. Dit deed zij om mensen te inspireren, haar bereik te vergroten en om te shinen als expert.
  5. Ismay zette video in voor haar online trainingen. Doordat ze video’s 1x goed heeft opgenomen, hoeft ze niet haar kennis keer op keer te delen.Bekijk hier hoe Ismay als coach video inzet voor haar onderneming. Bekijk hier hoe Silvia als coach video inzet voor haar onderneming. Wat is jouw manier als coach, trainer of expert in te zetten? Mail naar info@lauraelsman.nl en maak kans op een Video Inspiratie Sessie met Laura t.w.v. 147 euro.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS Video Feel Good Challenge:

Wie is Laura Elsman, online videocoach?

Als online videocoach help ik sinds 2008 ondernemende vrouwen die video´s willen leren maken voor hun eigen onderneming.

Waarmee kan ik je helpen?

1. Wat vertel ik op video om klanten aan te trekken?

2. Hoe maak ik dynamische video’s met mijn smartphone? 

3. Hoe word ik comfortabel mezelf op video?

4. Hoe bewerk ik snel en simpel mijn video’s?

5. Hoe zet ik video optimaal in om meer klanten te bereiken?

Meer videotips:

Welke microfoon gebruik je aan je computer en waarom?

Welke microfoon gebruik je aan je computer en waarom?

Waarom zou je een microfoon aan je computer hangen wanneer je video's opneemt? Deze week tips en inspiratie over microfoons voor je computer.  Stel dat je een video wilt opnemen met je computer, bijvoorbeeld via Zoom, Canva of met een programma om je beeldscherm op te...