Tussenshots voor je video maken?

door | 16 nov 2022 | Videotips

Hoe maak je tussenshots voor je video zodat je video’s niet meer zo saai zijn, maar juist hartstikke leuk om naar te kijken?

Je moet je voorstellen dat als mensen één of meerdere video’s van je bekijken, dat zij dan best wel ‘moe’ kunnen worden van het kijken naar steeds hetzelfde shot.

Bijvoorbeeld: jij zit op een stoel en je filmt jezelf en vertelt een heel verhaal over I don’t know what. Welk onderwerp dan ook.

Al ZOU dit onderwerp jouw kijker echt boeien, dan NOG is het lastig om de AANDACHT vast te houden, want na een paar seconde kan iemands aandacht ‘afdwalen’ van de inhoud.

Ze gaan bijvoorbeeld nadenken over het onderwerp, er komen allemaal gedachtes omhoog hoe dat voor hen van toepassing is en ze verliezen de aandacht voor jouw video. Dat is natuurlijk DOODZONDE van jouw waardevolle boodschap.

BALEN TOCH? Als iemand na een halve minuut afhaakt, omdat jouw video gewoon te eentonig is. BIG PROBLEM!

Maar we denken natuuuuurlijk graag in oplossingen voor problemen en daarom heb ik een video gemaakt waarin ik laat zien EN VERTEL wat ik aan tussenshots heb gemaakt voor één van de video’s uit de videochallenge.

Want ik kan gewoon een praatvideo delen in mijn videochallenge, maar hoe interessant wordt mijn video als ik er juist wat visuele ondersteuning bij laat zien.
In mijn nieuwe youtube video krijg je dan ook een blik achter de schermen te zien van hoe ik dat heb aangepakt.
Bekijk mijn video nu op mijn youtube kanaal en reageer in de opmerkingen wat jij aan tussenshots zou kunnen laten zien NAAST jouw pratende hoofd.

Laat je het mij weten? info@lauraelsman.nl

Liefs,

Laura

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laura Elsman
Online videocoach

Voormalig journalist en televisiemaker Laura Elsman helpt sinds 2008 als online videocoach ondernemende vrouwen om met video meer klanten en omzet te bereiken. Plezier, zelfvertrouwen en ontspanning staan hierbij voorop. Heb je interesse in een online videotraining? Bekijk dan de trainingen.

Wil jij ook aan de slag met video?