Welke videolamp gebruiken voor video?

door | 3 jan 2023 | Videotips

Ben jij van plan om video´s te maken in 2023? Video’s waarin jij jezelf laat zien aan jouw publiek op social media, je website of je online training? Zo ja, koop dan deze lamp: een softbox daglichtlamp. En waarom zeg ik dit met volle overtuiging, terwijl ik je misschien helemaal niet goed ken?

Want misschien wil je helemaal geen lamp… of zoek je een andere lamp. Dat kan!

Maar laat ik dit met je delen: deze videolamp is mijn beste aankoop OOIT! Daarom voel ik een drang om deze lamp niet voor mezelf te houden, maar met jou te delen. Zodat je deze op z’n minst gezien hebt en daarna kunt overwegen of deze lamp iets voor je is.

Waarom deze specifieke lamp? Ik spreek uit ervaring voor mezelf en mijn klanten:

1. Ik gebruik deze lamp een jaar of 10 en wat een plezier heb ik er van gehad! Toen mijn klant Ismay voor het eerst voor deze lamp ging zei ze: wow! Zo kan het dus ook…!

2. Elke video is 1000x beter belicht, waardoor mijn simpele video’s er professioneel uitzien. Dus ook al zit je thuis of in je werkruimte: met deze videolamp kun je dag en nacht prachtig uitziende video’s maken. Je bent nooit meer afhankelijk van het licht buiten.

3. Ik zie er SUPERGOED uit met deze lamp – ook niet onbelangrijk. Mijn huid is minder rommelig, mijn wallen vallen minder op en het allerbelangrijkste: IK STRAAL LETTERLIJK! Ik merk dat ikzelf en mijn klanten meer zelfvertrouwen krijgen doordat de video’s en wijzelf er stukken beter uitzien met deze daglichtlamp.

Need I say more?

Ik denk dat je beter even de video kunt bekijken. Dan snap je wat ik bedoel:

Heb je vragen naar aanleiding van deze video?

Reageer in de opmerkingen op YouTube of stuur me gewoon een mailtje op info@lauraelsman.nl

PS Wist je dat binnenkort mijn gratis online challenge begint? Succesvol Starten met Video. Lees meer…

Tot de vloggende keer!

Liefs,

Laura Elsman
Online videocoach

Voormalig journalist en televisiemaker Laura Elsman helpt sinds 2008 als online videocoach ondernemende vrouwen om met video meer klanten en omzet te bereiken. Plezier, zelfvertrouwen en ontspanning staan hierbij voorop. Heb je interesse in een online videotraining?

Bekijk dan de trainingen

Wil jij ook aan de slag met video?