lindsay hugers video maken ondernemers 2

Ankie Horjus, Budgetcoach

“Door mijn video hebben mensen écht het gevoel dat ze mij kennen en huren mij sneller in.”

Naam: Ankie Horjus
Vakgebied:
Budgetcoach
Bedrijfsnaam:
Ankie Horjus, Budgetcoach
Website:
www.ankiehorjus.nl

Waarom heb je je aangemeld om video’s te maken met Laura?

Ik wilde graag meer weten over het maken van video’s. Ik zag om me heen wat je ermee kon doen en wilde leren hoe je het praktisch aanpakt.

ankie horjus video maken ondernemers

“Door mijn video wordt het vertrouwen in mij vergroot. Klanten kiezen nu bewuster voor mij.”

Wat was het meest waardevolle inzicht van Laura’s training en Video VIP Traject?

Naast de technische kant heeft Laura me vooral geleerd hoe je een video goed voorbereidt. Het doel wat ik met een video heb echt helder krijgen en daar dan mijn script op schrijven. Op die manier hebben we niet alleen een mooie introductievideo voor mijn homepage opgenomen, maar deze schrijftechniek gebruik ik ook voor Facebook LIVE. Het ziet eruit alsof ik spontaan bezig ben, maar intussen heb ik mijzelf wel bewust voorbereid.

Waarom wil je specifiek video inzetten voor jouw business strategie?

Door middel van video hoopte ik een beter contact met mijn klanten te krijgen. Ik werk als financieel coach en dat vraagt vertrouwen van mijn klanten. Video leek een prachtige aanvulling daarvoor.

Wat is er nu veranderd voor jou en voor je business?

Door mijzelf nu ook via video zichtbaar te maken heb ik beter contact met mijn (potentiële) klanten. Mensen die mijn video hebben gezien, verklaren dat ze door mij geholpen willen worden door de indruk die ze van mij krijgen door de video. Het vertrouwen en enthousiasme wordt vergroot en klanten kiezen nu bewuster voor mij. Voor mij een dikke dankjewel, Laura, voor de extra klanten die dit heeft opgeleverd. Mensen hebben echt het gevoel dat ze mij beter kennen en daar is het mij om te doen geweest.

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Laura is betrokken en combineert dat heel goed met haar professionaliteit; ze weet wat ze doet en wat er nodig is. Zaken waar ik niet aan dacht, zoals op tijd de kapper en visagie bespreken, nam zij allemaal mee in de aanloop. Op de dag dat we de video hebben opgenomen zijn we door die gedegen voorbereiding dan ook nergens meer tegen aan gelopen.

lindsay hugers video maken ondernemers 4

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?

Door met Laura te werken in haar challenge en op haar live dag merkte ik hoe professioneel en gedetailleerd ze is. Daarom heb ik vorig jaar besloten haar te vragen mijn bedrijfsvideo te maken. De voorbeelden die ik voorbij zag komen lieten me zien, dat ik daarvoor haar hulp wilde.

Welke extra’s biedt Laura naast het leren of laten maken van je video’s?

Door die gedegen voorbereiding was Laura ook een businesscoach voor me. Door er op die manier mee aan de slag te zijn, heb ik over bepaalde onderdelen van mijn bedrijf opnieuw na moeten denken.

Wil jij net als Ankie op video laten zien
wat jou uniek maakt als vakvrouw?