Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-20

Arati Bonte, coach in seksuologisch lichaamswerk

Ik werd erg onzeker van de techniek van video. Ondanks mijn mooie plan kwam ik niet vooruit.”

video training ondernemers

Naam: Arati Bonte
Vakgebied: seksuologisch lichaamswerk en coaching
Website: www.seksueelontdekkingswerk.nl

Waarom wil je specifiek video inzetten voor jouw business strategie?

Je problemen of vragen rond seksualiteit waar je aan wilt werken vertel je niet zomaar tegen iedereen. Als mensen mij op video kunnen zien en horen dan voelen zij wie ik ben. Ze zeggen letterlijk dat ze het fijn vonden om een video van mij te zien en geven aan dat ze door de video’s een goed gevoel krijgen waardoor ze naar mij toe WILLEN komen. Door mijn video´s vertrouwen mensen mij sneller, zodat ze eerder over de drempel komen met hun persoonlijke vragen.

Bekijk Arati’s introductievideo voor op haar website:

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?

Mijn zelfvertrouwen voor video. Ik vond het gewoon doodeng. Ik had ook totaal geen idee in welke vorm ik video kon inzetten om meer klanten te bereiken, wat uiteindelijk mijn doel is. En hoe vertel ik mijn boodschap kort en krachtig? Dat vond ik ook heel lastig. Editen daar zag ik ook als een berg tegenop. En als ik echt heel eerlijk ben: het durven naar buiten komen met mijn video’s. Dat het goed genoeg overkomt. Toch een stukje zelftwijfel, angst voor afwijzing… Dat!

Arati deed mee aan Laura’s Online Video Academy inclusief vlogdag. Bekijk hier welke angsten zij doorbrak:

Wat voor video’s heb je met Laura’s ondersteuning gemaakt?

Inmiddels heb ik zelf meerdere video’s gemaakt, waar ik heel blij mee ben! Een introductievideo voor mijn weggever ‘Ontvlam je sensuele zelf in maar 7 minuten’. En een video ter introductie van mijn weggever ‘Verbeter je seksleven met mindful masturbatie.’ In mijn weggevers komen video’s naar voren en ik ben bezig met het maken van video’s voor mijn online training.

En met welk resultaat?

Er is nu meer beweging in mijn bedrijf. Meer mensen vragen de weggevers aan. En ik krijg meer mails van mensen die met een hulpvraag naar mij toe komen. Sommige van die mensen worden klant bij me. Dat is natuurlijk helemaal leuk!

Wat was je meest waardevolle inzicht van Laura´s  Online Video Academy?

Dat ik het zelf blijk te kunnen. Zelfs ik! Met behulp van de academie en de Q&A’s, de mensen in de groep, de live dagen met voldoende motivatie en stok achter de deur dat ik het helemaal zelf kan. Ik ben er nog niet helemaal, want ik wil nog vanalles zelf creëren, maar ik weet nu hoe het moet en dat sterkt mij. Ik heb de academie als back up en zit nog in de facebookgroep waar ik vragen kan stellen over de video’s die ik maak. Heel fijn!

asha amrita video maken ondernemers 7

Laura doet er alles aan om mij op mijn gemak te stellen, zodat ik in beweging kom met video.”

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Heel leuk, superleuk. Laura is enorm ondersteunend, kan goed meedenken. Heeft heel veel expertise, weet gelijk waar het over gaat en dat ik heel handig en fijn.

Ook tijdens de live dagen dacht ze ook goed mee, legt haar vinger op de zere plek, kan goed luisteren en is zichzelf waardoor ik ook mezelf en ontspannen kan zijn. Samen zijn we daardoor tot een goed script gekomen.

Dat maakt dat Laura mij goed heeft geholpen. Zij doet er alles aan om mij op mijn gemak te stellen, maar wel zodanig dat ik in beweging kom met video. Dat is top!

silvia hamersma video training ondernemers 2

Wil jij net als Arati stap voor stap
met video aan de slag?