Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-27

Asha Amrita, Levensenergiecoach

“Techniek was de reden waarom ik geen video’s maakte, maar ik had ook innerlijke blokkades.”

minke brik video maken ondernemers

Naam: Asha Amrita Toerab
Vakgebied: Life Coach I Levensenergie-RajaYoga-Bewustwording
Onderneming: Flow Levensenergie
Website: www.flowlevensenergie.nl

Waarom wil je specifiek video inzetten voor jouw business strategie?

Via video kan mijn doelgroep beter mijn energie ‘voelen’ en mij beter leren kennen. Voor mijn online-programma’s waar ik op dit moment aan werk is video een heel mooi middel om toch een persoonlijke beleving aan mijn klanten mee te geven.

 

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy? Wat wil je in het licht zetten?

Ik heb mij aangemeld voor Laura’s Online Video Academy, omdat ik via video’s meer vrouwen wil bereiken en omdat ik de vaardigheden eigen wilde maken om zelf video’s te gaan maken voor mijn online trainingen. Ik wil vooral mijn kennis in het licht zetten en natuurlijk ook mezelf met vertrouwen en puurheid laten zien voor een groter publiek. 

Welke video’s heb je gemaakt en ga je nog maken?

Samen met Laura heb ik mijn persoonlijke introductievideo gemaakt. Hierin vertel ik wat ik voor mijn klant kan betekenen en verwijs ik naar mijn gratis 3-delige videotraining die ik eveneens samen met Laura heb gemaakt.

In de training geef ik 3 eenvoudige oefeningen vanuit de klassieke yoga voor vrouwen die tegen een burn-out aanlopen of overwerkt zijn en meer rust en balans voor zichzelf zoeken:

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?

De technische kant was voor mij de grootste reden dat ik niet eerder ben gestart met video’s en ik had nog wat innerlijke obstakels om te overwinnen om ontspannen voor de camera te staan.

Mijn eerste vlog!

Daarnaast heb ik tijdens de vlogdag met Laura en de groep mijn eerste vlog opgenomen. Dit was vooral om te oefenen met video’s maken en de ontdekken hoe ik het voortaan zelf kan doen. Voor mij was deze video maken ook een hele overwinning.

Over Mij Video

Tijdens de live dagen samen met de andere deelnemers heb ik een over-mij-video gemaakt waarin ik mijn persoonlijke drijfveren deel. Door mijzelf kwetsbaar op te stellen in deze video voelen mensen sneller een verbinding met mij.

asha amrita video maken ondernemers 9
asha amrita video maken ondernemers 6

Ontwikkeling van mijn online training met videolessen

Op dit moment ben ik samen met Laura bezig met het ontwikkelen van de videolessen voor mijn online training waaraan vrouwelijke coaches, trainers en medewerkers kunnen deelnemen om de kracht van de 7 chakra’s te ontdekken en meer levenslust en balans in hun leven te krijgen. Laura is voor mij hierin een belangrijke stok achter de deur, want ik zat maar aan te hikken tegen het maken van de online training en de video’s totdat ik eraan toe was te werken aan mijn eigen video business plan.

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Ik heb Laura leren kennen tijdens haar live video event. Ik voelde gelijk een klik, dus zijn we in gesprek gegaan en heb ik besloten om JA te zeggen op haar begeleiding.
Laura is een hele fijne coach en een echte vakvrouw. Haar kennis , enthousiasme en energie hebben er voor mij toe geleid dat ik voor haar heb gekozen. Laura is persoonlijk, betrokken en flexibel.

Wat is er nu veranderd voor jou en voor je business? 

Ik kan nu op een veel natuurlijkere en ontspannen manier voor de camera staan en ik kan zelf op mijn mobiel als op mijn laptop editen. Ik heb verder een betere focus gekregen.

asha amrita video maken ondernemers 7

“Ik ben blij dat ik deze stap maakte en dat ik mijn onzekerheden voor video’s overwon.”

Welke extra’s biedt Laura naast het leren of laten maken van je video’s?

Zij voelt heel goed aan wat wel en niet bij je past en ook bij het maken van de scripts voor je bedrijfsvideo biedt ze begeleiding op maat. Haar tips en adviezen hebben me zeker naar een next level gebracht :). In de Academy vind je zoveel meer dan alleen het leren maken van je video’s, het is een schatkamer voor elke (online) ondernemer. Het is een geruststelling dat ik hier nog lang gebruik van kan maken en dat er regelmatig updates komen in de Academy.

Wat ik ook mooi vond is dat Laura de deelnemers in de groep met elkaar in verbinding brengt. Zo hebben een aantal vrouwen mij ook geholpen als figurant in mijn eigen bedrijfsvideo!

Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt en dat ik mijn onzekerheden voor video’s heb overwonnen. Het begin is er…

Wat was het meest waardevolle inzicht van deze training en waarom?

Dat het heel belangrijk is om authentiek te zijn en om in je eigen flow te blijven. Laura biedt je absoluut de tijd en ruimte zodat je het helemaal op je eigen manier kunt doen. Te groeien met vertrouwen en plezier. Blij dat ik JA heb gezegd tegen de Online Video Academy van Laura.

Wil jij net als Asha je onzekerheden
over video overwinnen?