Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-31

Virtual Assistant Elike van de Kerkhof

“Door Laura’s Online Video Academy ben ik geïnspireerd om mensen te bereiken met video”

stephanie aukes video maken ondernemers

Naam: Elike van de Kerkhof
Vakgebied: Virtual Assistant
Onderneming: E-Like
Website: www.e-like.nl

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy?

Ik wilde ondernemers helpen om online zichtbaar te zijn en dat gaat het beste met video. Hiermee kun je de mens achter de onderneming laten zien. Ik liep aan tegen mezelf laten zien op video in de juiste setting, kleuren, met hoe ik erbij zat, mijn stem op video vinden en het juiste materiaal vinden wat ik nodig heb om het te gaan doen.

Wat was het meest waardevolle inzicht van deze training en waarom?
Dat het leuk is om video te maken en de angst ervoor niet terecht is. 

Welke video’s heb je gemaakt en ga je nog maken?
Onder Laura’s begeleiding heb ik bij mij thuis aan de keukentafel in Nuenen en in en rondom een restaurant een professionele introductievideo gemaakt waarin ik op een korte en krachtige manier mijn klanten laat zien waarmee ik ze kan helpen. Ik ben superblij met deze video als resultaat, omdat ik nu een geloofwaardige eerste indruk maak en laat zien waar ik voor sta. Na deze video heb ik nog 3 video’s gemaakt die mensen gratis kunnen downloaden als weggever op mijn website.

En inmiddels maak ik ook intructievideo´s voor mijn klanten en interview ik hondencoaches op mijn YouTube kanaal.

Samen met Laura ontwikkelde Elike haar eerste video:

Elike´s persoonlijke verhaal op video
Tijdens een van de live dagen met Laura heb ik ook een video opgenomen en gemonteerd met mijn persoonlijke verhaal. Deze video maakt nu onderdeel uit van mijn sales funnel. Ik vond het wel heel spannend om te doen, maar ik wil ook graag een voorbeeld zijn voor mijn eigen klanten om meer zichtbaar te zijn. Als ik niet zichtbaar ben op mijn authentieke manier, dan weten mensen niet wie ik echt ben en kan ik hen ook niet bereiken en helpen. Laura heeft mij hier zeker bij geholpen. Inhoudelijk en technisch, maar zij heeft mij ook weten te motiveren om deze spannende stap te zetten.

Elike deed mee aan LOV Academy en ging een dag mee op vlogtour door het Gooi waarop zij diverse video’s maakte:

tara verhoeven video maken ondernemers 2
asha amrita video maken ondernemers 9

Interviews met ondernemers
Tijdens de trainingsdag met Laura’s vlogbus kwam ik op het idee om de andere deelnemers te interviewen over waarom zij video inzetten voor hun business. Dit vond ik erg leuk om te doen en ik heb ook veel geleerd over eigen opnames maken en je video zelf bewerken. Inmiddels maak ik met regelmaat video’s waarin ik andere ondernemers die werken met honden interview. Superleuk om te doen!

Instructievideo´s voor mijn klanten
Door Laura’s Online Video Academy ben ik geïnspireerd geraakt om instructievideo’s te maken voor mijn klanten. Op die manier kan ik meer mensen op afstand helpen. Hierbij komt zowel mijn beeldscherm als ikzelf in beeld. Laura heeft me geleerd hoe ik dit kan doen en tijdens de Q&A’s kan ik hier al mijn vragen over stellen.

tara verhoeven video maken ondernemers 2

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Heel goed. Laura is een prachtvrouw die zich echt inleeft en wil helpen. Ze denkt met je mee en is begaan. Ook zet ze je graag in het zonnetje via haar goed bekeken social media kanalen en geeft ze je een liefdevolle schop onder je kont om meer uit je online zichtbaarheid te halen.

Elike mocht met Laura mee kijken achter de schermen van de YouTube talkshow van Monique Dekker

elike laura elsman video training

“Het oefenen met mensen interviewen, filmen en editen vond ik superleuk en waardevol!”

Welke extra’s biedt Laura naast het leren of laten maken van je video’s?
Haar vriendschap, het toch een beetje extra aandacht geven. Ook heeft Laura mij samen met een vriendin meegenomen naar de video-opnames van de talkshow van Monique Dekker. Daar mocht ik als haar tweede cameravrouw de beeldkwaliteit bewaken. Dit was een interessante ervaring om eens achter de schermen mee te kijken. Ook heb ik samen met Laura een aantal mensen uit het publiek mogen interviewen en het materiaal gemonteerd. Op die manier kon ik oefenen met filmen en editen. Superleuk en waardevol!

Wil jij net als Elike over je schroom heen komen
van zichtbaar zijn met video?