irene verwater video maken ondernemers 3

Irene Verwater, Videomaker

VA Irene Verwater nam deel aan LOV Academy en helpt nu haar klanten als fun & flow videomaker & trainer

irene verwater video maken ondernemers 1

Naam: Irene Verwater
Vakgebied: Was Virtual Assistant, werd Videomaker & trainer
Onderneming: Blij Video
Website: www.blijvideo.nl

Irene leerde Laura kennen via VA School, dé training om het vak van Virtual Assistant onder de knie te krijgen. De module Video & Vloggen was voorzien van een aantal video’s van Laura en daar ontvlamde Irenes enthousiasme voor video.

Waarom heb je je aangemeld voor LOV Academy?

Bij het zien van de 1e video van Laura was ik van begin tot het eind geboeid én had ik een lach op mijn gezicht. Ik dacht toen: dit wil ik ook.
Ik geloof in de toegevoegde waarde van video voor mijn eigen bedrijf, maar ook die van mijn klanten. Jezelf laten zien zorgt er echt voor dat de mensen op je pad komen die je wilt. Die herkennen zich namelijk in wat je vertelt en hoe je het vertelt.

In 2018 meldde Irene zich aan voor LOV Academy. Nog vrij onbekend met het medium video en tóch werd er gelijk iets getriggerd bij Irene, want het vuur was AAN!

Irene zag in hoe ze niet alleen ontzettend leuke video’s voor zichzelf kon maken, maar ook klanten kon helpen. En dat gebeurde.

Irene schafte de nodige cameraspullen aan zoals een goede camera, een statief, lampen en microfoons en stap voor stap maakte ze de overgang naar videomaker. Het talent hiervoor zat al in haar. Mede dankzij Laura ontdekte zij dit talent in zichzelf.

Inmiddels noemt Irene zich Fun & Flow Videomaker & Trainer onder de naam Blij Video (voorheen Blij Support). Door mond tot mond reclame, online bekendheid en haar uitbreidende portfolio groeit Irene nu met haar bedrijf.

irene verwater video maken ondernemers 3

Samen met Laura maakte Irene haar introductievideo:

Praten over video’s maken is één ding, maar echt aan de slag gaan is hele andere koek. Laura maakte tijdens de training duidelijk dat een goede voorbereiding het halve werk is. Zo heb je allereerst een goed script nodig, maar ook een creatieve shotlist. Wat wil je laten zien? Waar wil je de video opnemen? Wil je nog klanten in beeld brengen? Wat doe je met je haar, kleding en make-up? En hoe zorg je voor een positieve energie zodat je enthousiast, maar ook ontspannen je ding doet?

Een video hoeft nooit in één keer goed te gaan.
Je kunt tenslotte je video bewerken…

irene verwater video maken ondernemers 3

Wat heb je aan Laura’s Online Video Academy gehad?

De training bij Laura leverde mij concreet 5 dingen op.

1. Hoe zet ik video strategisch in voor mijn bedrijf (en die van mijn klanten)?
2. Hoe laat je je authentieke zelf zien op video?
3. Hoe je daadwerkelijk een goede video maakt (planning, produceren, publiceren)?
4. Extra naamsbekendheid door grote netwerk Laura
5. Focus & fun

Wil jij net als Irene jouw talent voor video
in jezelf ontdekken en meer klanten helpen?