janique schildkamp video maken ondernemers 7

Janique Schildkamp, Imagostylist

“In het begin vond ik video’s spannend, maar nu kan ik mijzelf laten zien zoals ik werkelijk ben.”

janique schildkamp video maken ondernemers

Naam: Janique Schildkamp
Vakgebied: Imagocoach en stylist
Onderneming: Unique Janique
Website: www.uniquejanique.nl

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy?

Ik wilde mijzelf meer zichtbaar maken met Unique Janique voor mijn potentiële klanten.

“Ik sta versteld van het prachtige eindresultaat
voor mijn potentiële klanten.”

Waar liep je tegenaan wat je alleen niet zou lukken?

Persoonlijk vond ik het gewoon heel spannend om mijzelf middels video te laten zien. LOV Academy was voor mij een stok achter de deur om ervoor te gaan en mezelf te ontwikkelen op dit vlak. Ik hou er niet van om half werk af te leveren, dus ik wilde het wel gelijk goed aanpakken samen met Laura.

Wat was het meest waardevolle inzicht van deze training en waarom?

Video’s maken is gewoon beginnen en als je het vaker doet is het niet meer eng! Het is leuk en leerzaam. Zeker als je je professioneel laat begeleiden en samen met gelijkgestemden.

Welke video’s heb je gemaakt en ga je nog maken?

Tijdens de training van Laura heb ik diverse video’s gemaakt. Waaronder een professionele introductievideo waarin ik laat zien wat ik als imagocoach voor mijn klanten kan betekenen. Daarnaast heb ik een 3-delige videoserie gemaakt: Van Zelfkritiek Naar Zelfwaardering. Deze heb ik samen met Laura ontwikkeld. Hiermee maak ik klanten warm voor mijn aanbod. Deze video’s hebben we bij mij in Hengelo gemaakt binnen één dag. Ik sta versteld van het prachtig mooie eindresultaat voor mijn potentiële klanten.

tara verhoeven video maken ondernemers 2
asha amrita video maken ondernemers 9

Hoe hoe je het zelf video´s leren maken ervaren?

In het begin vond ik video’s maken heel spannend, maar door het bekijken van de online lessen, de Q&A’s met de groep en de trainingsdagen kan ik mezelf nu zichtbaar maken met video zoals ik werkelijk ben. Het leuke vind ik dat Laura je tijdens de livedagen uit je comfortzone haalt en je zelf laat ontdekken wat het beste bij je past. Al doende leer je!

Bekijk hier Janique’s eerste vlog:

Hoe heeft LOV Academy je geholpen in je groei?

Gedurende de training leerde ik steeds betere en meer ontspannen video’s te maken waarover ik mij steeds zelfverzekerder voel. Zo maakte ik ook een Over Mij Video tijdens een van de live dagen met Laura en de andere deelnemers. Dit was echt een superleuke én leerzame dag met een mooi eindresultaat voor mijn salesfunnel, die ik met Laura heb aangescherpt.

Bekijk hier Janiques video over haar persoonlijke drijfveren:

Wat is er nu veranderd voor jou en voor je business? Waaraan merk je dat?

Ik ben de drempel over heen om voor de camera te staan. Daarnaast merk ik ook dat ik er meer plezier aan krijg en dat ook kan laten zien aan de mensen.

“Laura is een ‘op en top’ vakvrouw, die serieus met haar vak bezig is, maar ook voor ontspanning en humor zorgt.”

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Heel prettig, Laura is een ‘op en top’ vakvrouw, serieus met haar vak bezig, maar ook voor de nodige ontspanning en humor zorgt. Tijdens de opnamedag bewaakte ze niet alleen de tijd, maar bewaarde ook de rust.

janique schildkamp video maken ondernemers 2

Vertel over je eerste online training met video´s!

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van mijn eerste online training met videolessen, werkboeken en een Facebook community. Nooit gedacht dat ik hieraan zou beginnen, maar ik ga het nu toch doen. Daarnaast blijf ik mensen ook persoonlijk helpen.

Welke extra’s biedt Laura naast het leren of laten maken van je video’s?

Dat er een balans is tussen body, mind en soul. Want als je gespannen bent wil het maken van video’s toch niet lukken. Laura heeft altijd mooie oefeningen om je hoofd ‘ los’ te maken. En daarnaast helpt ze mee aan je business strategie. Dus hoe kan ik mijn diensten zo goed mogelijk inzetten dat ik ook meer bereik krijg? Heel waardevol.

Wil jij net als Janique jezelf authentiek
zichtbaar maken met video?