kristelle wolbert video maken ondernemers 8

Kristelle Wolbert, Fysiotherapeut

“Als mensen mijn video´s zien, leren ze mij kennen en nemen ze mij sneller in vertrouwen.”

kristelle wolbert video maken ondernemers

Naam: Kristelle Wolbert
Bedrijfsnaam: Fijn zonder Pijn
Website: www.fijnzonderpijn.nu
Vakgebied: Fysiotherapeut

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy?

Ik wil dat ik beter zichtbaar ben op internet, waardoor ik beter vindbaar ben. Het is natuurlijk leuk dat ik goed ben in wat ik doe, maar als mensen met pijnklachten mij niet kunnen vinden is dat toch zonde! Ik kan ze helpen maar ze weten niet dat ik er ben! Vandaar de video´s!

Hoe heb je Laura’s Online Video Academy ervaren?

Ik ben erg blij het traject te hebben gevolgd! Ik heb super veel gehad aan Laura’s Online Video Academy, op persoonlijk maar ook op zakelijk vlak. Niet alleen het leren maken van video´s en het kwetsbaar opstellen voor de camera, maar ook op het gebied van business en zakelijke ontwikkeling. De Q&A’s zijn heel fijn om te zien en horen waar anderen ook tegen aan lopen. Iedereen zit blijkbaar in het zelfde schuitje (al vaart de ene misschien al wat verder dan de ander). Super begeleiding. Erg dankbaar dat Laura op mijn pad is gekomen.

“Ik heb van Laura geleerd dat wanneer ik mijn eigen verhaal deel, mijn relaties mij eerder onthouden.”

Welke video’s heb je gemaakt en ga je nog maken?

Ik heb een persoonlijke introductievideo van mezelf en mijn expertise gemaakt met daarbij een 3-delige bewustwordingstraining voor Fijn Zonder Pijn die mensen via mijn website kunnen vinden. Op die manier wil ik in 3 lessen meer vertrouwen krijgen met potentiële klanten voor mijn Fijn Zonder Pijn Traject. De promotie hiervan is in volle gang!

Daarnaast heb ik tijdens een van de live dagen met Laura een over-mij video gemaakt waarin ik mijzelf kwetsbaar opstel en mijn persoonlijke verhaal deel met mijn potentiële klanten. Ik heb van Laura geleerd dat wanneer ik mijn eigen verhaal met mensen deel, mijn relaties meer een verbinding met mij voelen en mij eerder onthouden en tot actie kunnen overgaan.

Hoe heb je de LIVE dag met de Vlogbus ervaren?

Tijdens de vlogdag met Laura’s vlogwagen heb ik mijn allereerste vlog gemaakt. Op een dynamische manier neem ik de kijker mee in de pijnklachten en laat ik zien hoe ik mensen kan helpen als chronische pijneliminator. Door mijn vlog kan ik mijn expertise in beeld brengen door in te spelen op de pijnklachten van potentiële klanten. Ik vond het erg leuk om te doen en vind het interessant om op deze manier mijn klanten te laten kennis maken met wie ik ben en wat ik doe.

Wat was het meest waardevolle inzicht van deze training en waarom?

Als je het vaker doet, wordt het vanzelf een tweede natuur, ook wen je snel aan je eigen stem. Het gebruik van licht en een goede microfoon.

Welke extra’s biedt Laura naast het leren of laten maken van je video’s?

Marketing en ondernemerschap. Het gaat namelijk niet alleen om het maken van video’s, maar ook om hoe je ze

 

kristelle wolbert video maken ondernemers 3

inzet voor je business en wat je eraan kunt doen om meer met potentiële klanten in contact te komen.

Uiteindelijk moeten de video’s ertoe leiden dat ik meer klantgesprekken heb, waarin ik kan analyseren of ik iemand echt kan helpen. De video’s hebben eraan bijgedragen het vertrouwen van mijn klanten in mij alvast te vergroten.

Wil jij net als Kristelle meer vertrouwen
creëren bij jouw potentiële klanten?