Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-22

Maja Roodveldt, Presentatiecoach

“Ik krijg complimenten over mijn video’s en merk dat ik zichtbaar ben. Dit heeft mij zeker opdrachten opgeleverd.”

spreek en presentatie training

Naam: Maja Roodveldt
Vakgebied: Spreek- en presentatiecoaching
Onderneming: Studio Klankbord
Website: www.studioklankbord.nl

Waarom wil je specifiek video inzetten voor jouw business strategie?
Video laat zoveel meer zien dan alleen tekst. Beeld en geluid maken dat mijn aanbod meteen veel duidelijker overkomt. Potentiële klanten horen en zien mij, zodat ze me sneller leren kennen, horen hoe ik klink.

Je maakt sneller verbinding met video’s, communiceert directer. En dat ze mijn stem horen is voor wat ik aanbied natuurlijk ook heel belangrijk! Ook voor het maken van online lessen is video krachtig en onmisbaar!

Bekijk Maja’s eerste vlog:

Waarom heb je je aangemeld voor Laura’s Online Video Academy? Wat wilde je in het licht zetten?

Ik vind het ongelofelijk belangrijk dat mensen hun stem durven te gebruiken. Iemand laten voelen hoe krachtig het kan zijn je zonder belemmeringen uit te spreken is zo mooi! We worden op spannende momenten vaak gehinderd door zenuwen of negatieve gedachten over onszelf, waardoor we onszelf klein houden, niet optimaal voor de dag komen.

Maar mogen klinken is ons geboorterecht. Die beperking helpen wegnemen, zodat iemand ten volle kan klinken, durft te spreken vanuit bezieling en plezier, dat is wat me ontzettend veel voldoening geeft. De ingang daartoe kan “van buiten naar binnen” zijn, met technische tips en oefeningen, maar ook “van binnen naar buiten”, met persoonlijke coaching.

Welke video business strategie heb je door de training toegepast?
Ik ben begonnen met een driedelige weggever. Daarna kunnen geïnteresseerden een online training aanschaffen. Daarnaast plaats ik sinds kort ook video’s op mijn eigen YouTube kanaal.

Bekijk hier de promo van Maja’s eerste videoweggever:

Wat was het meest waardevolle inzicht van Laura’s Online Video Academy?

Dat ik me helemaal niet bewust was van de kracht van video’s. En dat ik meer kan dan ik dacht! Dat heeft me zo’n energie gegeven! Dat kan ik ook weer doorgeven aan mijn klanten: je kunt meer dan je denkt, houd jezelf niet klein!


Welke concrete resultaten heb je uit de training gehaald? 

Ik krijg veel complimenten over de video’s die ik maak. Ik hoor dat ik zichtbaar ben, dat mensen me “langs hebben zien komen”. Het heeft me o.a. opgeleverd dat een organisatie me heeft gevraagd trainingen voor hun studenten te verzorgen. De videotraining heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf en mijn bedrijf professioneler kan presenteren.

laura elsman video training
Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Laura is een supercoach! Haar programma is duidelijk en ongelofelijk uitgebreid. Haar training is net een groeibriljant, er komt steeds meer bij! Daarnaast is zij zelf een heel fijn iemand om mee te werken en om les van te hebben. Vanuit al haar ervaring weet ze goed in te tunen op wat je nodig hebt. Laura is een gever, een warm mens. En ze kan ook lekker beslist zijn en snel to the point komen als dat nodig is. Heel prettig.

vlogbus videotraining

Je hebt in totaal 3 live dagen met Laura gedaan. Hoe heb je de dag met de vlogbus ervaren?

De Vlogdag met de Volkswagenbus was zo ontzettend leuk! Leerzaam maar ook megagezellig, met de andere deelneemsters. Het onderlinge contact met de andere dames was fijn en ondersteunend. Het heeft me een gevoel van vrijheid gegeven. En plezier.

Hoe was je LIVE dag met Laura op Kasteel Groeneveld om video’s te leren maken voor je online training?
Weet je nog dat je hebt gefilmd op blote voeten bij die boom en daarna zijn we bij Laura gaan lunchen en heb je je video gemonteerd. En werd je weer voor de camera gesleept voor Laura’s video-impressie van de dag. Allemaal ervaringen?

Bekijk Laura´s vlog tijdens de LIVE dag op het Kasteel:

Je derde LIVE dag was om je verder te verdiepen in videomarketingstrategie. Hoe was dat?
Samen met klein clubje vooral gewerkt aan je tekst, dit was je uitdaging, maar het is gelukt! Supermooie groene en rustige locatie, lekker lunchbuffet en nadien zijn we als afsluiter nog gaan dineren.

driebergen videotraining

Hoe heb je de wekelijkse online Q&A met de andere deelnemers ervaren?
De Q&A’s waren voor mij een waardevolle aanvulling, anders ben je zo in je uppie aan het rommelen.

Bekijk de vlog waarin Laura bij Maja op bezoek is:

Leer net als Maja stap voor stap
video’s maken en
word óók zichtbaar!