Modules

Welkom bij Laura´s Online Video Academy

logo laura elsman

Met Laura’s Online Video Academy transformeer jij jouw twijfels, onzekerheden of vragen over video naar zelfverzekerd video’s maken en met plezier zichtbaar zijn om de klanten te bereiken waar jij van droomt.

Kies hier je module waarin je de strategie en inhoud van je video opzet:

Module 1.
Basistraining
Introductievideo

Wat vertel je in een video zodat potentiële klanten aanhaken op je verhaal? Ontdek de basics van een introductievideo opnemen en editen. Deze training is niet voor starters, maar wel voor beginners met video.

Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-37

Module 2.
Hoe maak je een gratis
weggever met video’s?

In deze module leer je hoe je meer verbinding, waardering en vertrouwen wekt bij potentiële klanten met een gratis weggever met video(s). Stap voor stap uitleg om concreet aan de slag te gaan.

youtube voor ondernemers

Module 3.
Hoe maak je een gratis challenge met video´s?

Hoe maak je een challenge met video´s om prospects te prikkelen voor datgene wat jij doet? Wat vertel je in je challenge en per video? Hoe maak je je challenge uniek en hoe worden deelnemers klanten?

video bewerken met je smartphone

Module 4.
Leer je klanten
interviewen op video

De meest geloofwaardige manier van jezelf promoten is om je eigen klanten op camera te laten vertellen wat jij voor hen hebt betekend. Maar hoe krijg je jouw klanten zover om dit te doen, welke vragen stel je en hoe doe je dit precies?

video maken voor ondernemers

Module 5.
Hoe maak je een persoonlijk videoportret van jezelf?

De weg die jij bewandeld hebt is uniek en heeft je gebracht naar waar je nu bent. Door in een persoonlijk videoportret te vertellen wat jouw persoonlijke ervaringen zijn in jouw niche zullen jouw kijkers zich in jou herkennen en krijg jij de gunfactor.

script schrijven video

Module 6.
Inspiratie of tips op video delen en tutorials maken

Ontdek wat je kunt vertellen op video aan inspiratie, tips of tutorials aan jouw publiek waardoor jouw potentiële klanten je beter kunnen vinden, meer waarderen en vertrouwen om vervolgens klant bij je te worden. Laat jouw waarde zien!

Modules ter verbetering van je techniek en presentatie:

coach video maken

Module 7.
Professioneler Filmen
met Smartphone & Camera

 Leer aantrekkelijke video´s maken met je smartphone, vlogcamera of webcam. Maak creatieve video’s met meer dan alleen een pratend hoofd. Leer de basics van jezelf filmen, maar leer ook meer creatieve video’s te maken met eenvoudige middelen.

presenteren op video

Module 8.
Leer Jezelf Ontspannen
Presenteren op video

 Vind je jezelf niet goed overkomen op video? In deze module leer je hoe je een ontspannen videopresentatie neerzet. Hoe kijk je? Wat doe je met je handen? Wat trek je aan? Hoe kom je aantrekkelijk en authentiek over? Dat leer je in deze training.

coach video maken

Module 9.
Video Editing met je Smartphone & PC

 Ontdek hoe je snel, simpel en effectief video’s bewerkt met je smartphone of op je computer. Leer onder meer knippen en plakken, ondertitelen, muziekgebruik etc. Leer op jouw eigen tempo stap voor stap je video´s professionaliseren.

Modules over video voor een specifiek platform:

video bewerken met je smartphone

Module 10.
Instagram Reels
Inspiratie en Technieken

Ontdek hoe jij snel en effectief Reels op Instagram maakt waarmee je snel en effectief verbinding maakt met duizenden potentiële klanten. Leer wat je kunt vertellen, laten zien en laten voelen met Instagram Reels video´s voor je onderneming.

presenteren op video

Module 11.
YouTube Kanaal
Starten & Laten Groeien

Ontdek hoe je succesvol start met YouTube. Ontdek waarom jij nog weinig views en klanten vindt via YouTube en hoe het komt dat zo weinig mensen aanhaken op je video’s. Leer hoe je meer abonnees, views en klanten krijgt.

Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business Laura

Module 12.
Online training
maken met video’s

Ontdek hoe je jouw online training maakt met video´s. Vind jouw hoofdthema en lesonderwerpen. Leer je videolessen inhoudelijk opbouwen en weet wat je vertelt. Verwerk je videolessen in een online leeromgeving en leer verkopen!

Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-30
resultaat van

Laura’s Online
Video Academy

R

Een slimme en bij jou passende strategie om stap voor stap met video potentiële klanten op te warmen voor wat jij te brengen hebt.

R

Jij krijgt steeds meer zelfvertrouwen in jezelf zichtbaar maken met video en hierdoor vergroot je je kans op meer klanten en winst.

R

Door je eigen vertrouwen en dat van anderen maak je steeds meer en betere video’s waardoor je meer impact hebt in de wereld.

R

Door het maken van video’s raak je gewend aan naar jezelf kijken en jezelf zichtbaar maken. Hierdoor groei je als mens en ondernemer. Je bent trots op jezelf.

Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-11
waarom werkt

VIDEO VOOR JE ONDERNEMING?

R

Met 1 druk op de knop heb je met video meer impact op je kijker: video´s worden voor 95% onthouden. Tekst voor slechts 10%.

R

Met video word je beter vindbaar, je valt op en laat je zien wat jou onderscheidt als mens en ondernemer in al jouw kwaliteiten.

R

Door het regelmatig bekijken van je video´s krijgen potentiële klanten steeds meer vertrouwen in je. Zij worden een soort fan.

R

Als mensen je video´s gezien hebben en ze werden er door geraakt, verlaag jij de drempel om tot een aankoop over te gaan.

Wie is online videocoach Laura Elsman?

Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business Laura

Hoiii! Ik ben Laura Elsman, online videocoach en voormalig televisiejournalist. Toen ik in 2009 mijn allereerste video opnam schrók ik van mezelf. Een diepe teleurstelling en schaamte maakte zich van mij meester.

Ik wist in theorie precies hoe video´s maken werkte, maar mezelf filmen en dan nog spontaan blijven, niet te veel hakkelen… dat was een hele uitdaging. Maar ik voelde wel dat ik mijn kennis als videomaker met een veel groter publiek mocht gaan delen.

Want heel veel mensen worden nerveus van een camera, zeker als ze zichzelf filmen. Toen ik in 2016 mijn grote videocamera inwisselde voor een smartphone ontdekte ik waar je op dat vlak tegenaan loopt.

En zo heb ik nu mijn eigen methode ontwikkeld om andere positief ingestelde vrouwen te leren hoe ze video´s maken met hun smartphone, webcam of vlogcamera zodat ze net als ik voor 10.000´en euro´s aan extra omzet realiseren.

En jij kunt dit óók!

succesverhalen

Wil jij ook met plezier en zelfvertrouwen meer klanten aantrekken met video?
Lees meer