Fit & Funcoach Nelie de Vries

“Wat ik vooral heb geleerd over video’s maken is  gewoon doen, gaan staan en de fun erin houden.” 

video training ondernemers

Naam: Nelie de Vries
Vakgebied: Fit & Funcoach
Website: ontbijtcheck-nelie.nl en verdienvanuithuis.nl

Waarom wil je zichtbaar zijn met video?

Ik heb me altijd zo verstopt. En daar heb ik nog steeds wel een neiging toe. Maar juist door video´s te leren maken en daar wat ontspannen in te worden – dat is toch wel een uitdaging – is het gewoon fijn. Ik kan mezelf wel lekker verstoppen, maar daar kom je ook niet verder mee.

Hoe heeft Nelie de vlogdag met Laura ervaren? Bekijk video:

Nelie nam deel aan het programma LOV Academy, waarin zij leert op een ontspannen manier zichtbaar te zijn met video. De vlogdag is daar onderdeel van. Ook kreeg Nelie toegang tot de wekelijkse Q&A met Laura om persoonlijke vragen te stellen en te worden gecoacht op het gebied van zichtbaarheid en video voor haar business:

Naast de wekelijkse Q&A en de live dagen ontving Nelie een Video VIP Dag waarbij zij werd gecoacht op het gebied van kleur en stijl door stylist  Yvette Riemersma in Naarden-Vesting. Vol tips, inspiratie en nieuwe kleding werd zij opgehaald door Laura voor een vervolg aan deze kleurrijke ochtend:

“Ik kan mezelf wel blijven verstoppen
maar daar schiet je ook niks mee op.”

Om nader tot elkaar te komen en om haar verhaal beter te leren kennen nodigde Laura Nelie uit om te lunchen op de Woensberg in Blaricum. Je kunt volgens Laura pas zichtbaar worden als je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je de wereld wilt meegeven. 

Als Fit & Funcoach houdt Nelie wel van leuke dingen doen en van lekker en gezond eten, dus daar zei zij geen nee tegen. Al pratend leerde Laura de mens achter ondernemer Nelie kennen.

Na de lunch toverde Laura een mooi cadeau voor Nelie op tafel: een staande vlogstick om video’s maken een stukje makkelijker te maken. En zo komt Nelie stap voor stap vooruit in haar zichtbaarheid en met haar video´s.

Wil jij net als Nelie stap voor stap leren hoe je jezelf zichtbaar maakt met je onderneming?