Voor wie is de Q&A?

Enthousiaste ondernemende vrouwen kunnen wekelijks hun vragen stellen aan Laura over video voor hun onderneming. Ben je van plan om video’s te gaan maken voor je onderneming, maar kom je er alleen niet uit en wil je vragen kunnen stellen aan een expert met meer dan 15 jaar ervaring met online video voor ondernemers? Meld je dan aan voor Laura’s Q&A.

Tijdens de LIVE Q&A krijg je feedback en inspiratie van Laura en andere deelnemers aan Laura’s Online Video Academy zodat je met meer plezier en zelfvertrouwen je video’s kunt gaan maken! De ideale stok achter je deur.

Wat voor vragen kun je stellen over video?

1. Hoe begin ik met video voor mijn onderneming?

2. Wat vertel ik op video om klanten aan te trekken?

3. Hoe laat ik mezelf comfortabel en authentiek zien op video?

4. Hoe maak ik creatieve en originele video’s met mijn smartphone?

5. Hoe bewerk ik snel en simpel mijn video’s met een app of programma?


Wanneer is de Q&A?

Momenteel is er nog plek in de Q&A op maandag of woensdag om 10.00 uur of woensdag om 20.00 uur. De Q&A’s duren 60 tot 90 minuten afhankelijk van het aantal deelnemers. De Q&A wordt gegeven aan maximaal 6-10 deelnemers per sessie.


Resultaat:

Aan het eind van de Q&A heb je antwoord op jouw meest prangende vragen en kun je zelfstandig en vrolijk verder met je video’s.

logo laura elsman

Kristelle Wolbert – Fysiotherapeut

“De Q&A’s zijn heel fijn om te zien en horen waar anderen ook tegen aan lopen. Iedereen zit blijkbaar in het zelfde schuitje (al vaart de ene misschien al wat verder dan de ander). Super begeleiding. Erg dankbaar dat Laura op mijn pad is gekomen.”

Wien Caljouw – Herbalist Zeepmaker

Tijdens de Q&A liet Laura veel op haar telefoon zien, waardoor ik gelijk antwoord kreeg op mijn persoonlijke en praktische vragen.

Dat heb ik als heel positief ervaren en dat hielp mij heel erg om van het “lezen” naar het “doen” te gaan.”

Sigrid van Tassel – Yogadocent

“De wekelijkse Q&A’s waren voor mij een enorme motivatie om in beweging te blijven met video. Het is ook zo fijn om van de andere deelnemers te leren. We hebben elkaar gedurende het traject echt zien groeien. Laura is naast een goede coach ook een fantastisch mens. De liefde voor haar vak, kan je echt voelen.

Tara Verhoeven – Opruimcoach

Door Laura’s aanwijzingen in LOV Academy en de feedback die zij gaf in de Q&A’s heb ik mijn eigen promotievideo kunnen maken waar ik erg blij mee ben.

Inmiddels zit ik in een positieve flow van video’s maken voor mijn YouTube kanaal voor mijn online opruimacademie..”

Vragen? Neem contact op met Laura Elsman:

9 + 9 =