sigrid van tassel busje yoga

Yogacoach Sigrid van Tassel

“Laura´s Online Video Academy is een goudmijn aan inspiratie en tips over video voor mijn business.”

spreek en presentatie training

Naam: Sigrid van Tassel
Vakgebied: Kundalini Yoga & Coaching
Onderneming: Sense of Bliss
Website: nl.sigridvantassel.com

Hoe ben je bij Laura’s Online Video Academy terecht gekomen?
Ik was al een tijdje aan het experimenteren met video’s maken, maar ik slaagde er maar niet in om een mooi geheel te creëren. Ik vond mezelf ook nooit goed genoeg op beeld.

Toen ik Laura via MPOP zag voorbij komen, trok haar aanbod en energie me onmiddellijk aan. Ik sloot me aanvankelijk aan bij een van haar leuke videochallenges en voelde meteen dat ik veel van haar kon leren.

Bekijk Sigrid’s eerste vlog:

Laura’s enthousiasme en frisse kijk werkt behoorlijk aanstekelijk. Ik twijfelde dan ook geen moment om mee te doen met de LOV Academy. En wat een goudmijn aan informatie, inspiratie en tips!

Hoe bevalt je deelname aan Laura’s Online Video Academy?
Het programma is zo opgesteld dat je op je eigen tempo door de academy kan fietsen en die module kan volgen die net aansluit bij de vraag of probleem van dat moment.

Wat ik zo geweldig vind aan Laura is haar geduldige en liefdevolle begeleiding. Ze kent haar vak, maar is ook een steengoede coach op menselijk vlak. Ze helpt ons keer op keer doorheen angsten of twijfels. Als ik het even niet goed meer wist, kan Laura net altijd een nieuw perspectief aanrijken om weer verder te kunnen.

Bekijk Sigrid’s eerste tutorial waarin zij uitlegt wat Kundalini Yoga is en voor je kan betekenen:

Hoe bevielen de wekelijkse Q&A’s om samen met de andere deelnemers vragen te kunnen stellen aan Laura?

De wekelijkse Q&A’s waren voor mij een enorme motivatie om in beweging te blijven. Het is ook zo fijn om van de andere deelnemers te leren. We hebben elkaar gedurende het traject echt zien groeien.

Laura is naast een goede coach ook een fantastisch mens. De liefde voor haar vak, kan je echt voelen. Ze heeft ons goed verwend!

En ook al is het traject officieel afgelopen, kan ik nog steeds me laten inspireren door de academie waar Laura geregeld ook weer iets nieuws aan toe voegt. Laura gaf ons vleugels, aan ons om te vliegen nu.

Dankjewel Laura voor je toewijding naar ons toe.

Leer net als Sigrid op je eigen tempo
video’s maken en laat jezelf ZIEN en HOREN
!