Laura Elsman Online Videocoach Fabulous Business-20

Coach en trainer Silvia Hamersma

“Met video heb ik mezelf neergezet als deskundig coach. Dat vind ik heel belangrijk in deze tijd.”

video training ondernemers

Naam: Silvia Hamersma
Vakgebied: Coach voor piekerende professionals
Website: www.silviahamersma.nl

Waarom wil je specifiek video inzetten voor jouw business strategie?

Ik wil graag meer locatie onafhankelijk en dus online werken als coach. Door het inzetten van video´s wil ik vrouwen aantrekken die zich niet in mijn directe netwerk bevinden.

Met video kan ik online de waarde van mijn coaching zichtbaar maken, mijn aantrekkingskracht vergroten en de coachees aantrekken die bij mij passen. Juist door de bewegende beelden in een bepaalde sfeer en het horen van mijn stem voelen mensen namelijk beter wie ik bén en daardoor kunnen zij zelf bepalen of ik bij hen pas of niet.

Bekijk Silvia’s introductievideo voor op haar website:

Hoe heb je video ingezet om je onderneming te laten groeien?

Op mijn website, via mijn social media kanalen en via YouTube zien potentiële klanten nu mijn introductievideo. Deze video geeft een indruk van wie ik ben en waar ik voor sta. Je hoort een stukje van mijn verhaal en krijgt een impressie van hoe ik met mijn klanten werk. Als dit aanspreekt, wordt de drempel verlaagd om een afspraak met mij in te plannen.

silvia hamersma video training

Daarnaast heb ik een aantal video´s gepubliceerd met ervaringen van mijn klanten. Door deze ervaringen op video te delen, zien andere potentiële klanten wat ze van mijn coaching kunnen verwachten. Dit soort klantvideo’s werken drempelverlagend om met mij in contact te komen, omdat mensen letterlijk inzien dat ze niet de enige zijn die met bepaalde levensvragen te kampen hebben én dat het niet gek is om daar een coach zoals ik voor te zoeken.

silvia hamersma video training ondernemers 2
Wat was je meest waardevolle inzicht van Laura´s  training?

Neem jezelf serieus en tegelijkertijd niet te serieus. Ik neem mezelf bloedserieus, omdat ik waarde toe heb te voegen via mijn coaching en ik heb geleerd dat ik aandacht en tijd aan m’n business en aan m’n omgeving / uiterlijk mag besteden om mijn zichtbaarheid te bevorderen. Ik neem mezelf niet té serieus, omdat mijn video’s niet in één keer perfect hoeven te zijn. Het creatieproces gaat stap voor stap, met vallen en opstaan. Er mag ook lol zijn.

 

asha amrita video maken ondernemers 7

Bekijk Silvia’s eerste vlog tijdens de vlogdag:

Bekijk Laura’s vlog over Silvia’s vlogdag:

“Ik neem mezelf niet té serieus, want mijn video’s hoeven niet in één keer perfect te zijn.”

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

Heel fijn. Ze leert niet alleen de vaardigheden, maar is ook een goede (business) coach. Bovendien is het fun om met haar te werken.

Welke extra’s biedt het programma naast het leren maken van je video’s?

Er komt ook een stuk coaching en persoonlijke ontwikkeling aan te pas. Ik heb geleerd om mezelf en mijn business te prioriteren. Bovendien heb ik als bonus een kleur- en stijladvies gehad zodat ik mezelf helemaal mooi voelde tijdens de opnames en ik een goed kloppende eerste indruk van mezelf kon neerzetten. Daar was ik heel blij mee!

Wat voegden de live dagen voor jou toe naast de online training?
Ik ben twee keer met een live dag mee geweest. Eén keer tijdens een Open Air vlogdag op Kasteel Groeneveld in Baarn en één keer met de vlogbus door het Gooi. De live dagen zijn ontzettend leuk, leerzaam en goed verzorgd. Je ontmoet mede-deelnemers en gaat gelijk in de actiestand. Heel waardevol!

Bekijk Silvia’s vlog met de vlogbus in ‘t Gooi:

Bekijk Laura’s vlog van de hele dag:

Hoe zie jij je toekomst met video’s maken?

Ik ben nog niet uitgeleerd en wil nog experimenteren met verschillende soorten video’s. En het zelf opnemen en editen, daar heb ik ook nog een slag in te maken. Ik wil ook graag een online training ontwerpen. Gelukkig behoud ik toegang tot Laura’s Online Video Academy waar ik de lessen online kan terugvinden en de community om vragen te kunnen stellen.
vlogbus videotraining

Wil jij net als Silvia ontspannen werken aan je online zichtbaarheid met video en meer klanten aantrekken?