simone levie video maken ondernemers 1

Simone Levie, online businesscoach

“Laura´s video’s zijn echt geweldig. Thanks Laura Elsman. Je bent echt de beste video vrouw!!”

simone levie video maken ondernemers 10

Naam: Simone Levie
Vakgebied: Online businesscoach
Onderneming: Simone Levie Company
Website: www.simonelevie.nl

Simone maakte met Laura diverse videoreeksen die door 10.000’en vrouwen werden bekeken waarna Simone haar programma ‘Maak Prachtige Online Programma’s’ succesvol verkocht.

Wie is Simone Levie?
Simone noemt zichzelf naast spreker en schrijver ook ´visionair´. Met de duizenden klanten die zij wereldwijd heeft is zij met recht een succesvol online ondernemer te noemen. Simone
laat zien dat spiritualiteit en BIG BUSINESS doen hand in hand gaan. “Het taboe rondom geld moet doorbroken worden!”


Hoe heeft Laura Simones klanten geholpen op video?

Omdat veel vrouwen een camera vaak erg spannend en confronterend vinden, heeft Laura in de eerste plaats de vrouwen op hun gemak gesteld. Door de intentie van de video´s te bespreken, de vragen en antwoorden helder te krijgen en de dames op een ontspannen manier te laten spreken op video. Laura luistert en geeft aanwijzingen.

Hoe hielp Laura Simone met video?

Simone wilde graag met de wereld delen wat zij voor haar klanten heeft betekent en wie kunnen dat beter verwoorden dan haar klanten zelf? Dus vroeg Simone aan Laura of ze haar kon helpen bij het interviewen van haar klanten. En ontstonden een flink aantal video’s waarin klanten van Simone haar meerwaarde verwoorden.

Laura leert je hoe je je eigen klanten op een
natuurlijke manier hun verhaal laat vertellen op video.

Laura hielp Simone bij het opnemen van haar eerste Intuïtie Challenge

Outfit change en door! Nog op dezelfde dag hielp Laura haar VIP klant Simone aan een mooie introductievideo en 7 video´s voor Simones eerste Intuïtie Challenge. Toen alle klanten de deur uit waren nam Laura alle tijd voor Simone. Laura nam de techniek van licht, geluid en de juiste camerapositie op zich, zodat Simone zich kon focussen op haar verhaal. Ook heeft Laura Simones video’s voor haar gemonteerd inclusief muziek, wat bij het pakket voor Simone was inbegrepen. Aan de Intuïtie Challenge deden meer dan 5.000 vrouwen mee, waarna Simone haar training MPOP succesvol verkocht.

Laura en Simone stonden samen in vrouwenblad VIVA!

Enkele weken na de eerste opnamedag vroeg Simone of Laura een video presentatie dag kon organiseren voor haar VIP klanten. De deelnemers spraken over hun specifieke behoeftes met video en zij leerden hoe ze zich op een ontspannen manier op video kunnen presenteren. Tijdens de training kwam een journalist en fotograaf van vrouwenblad VIVA! langs om vast te leggen wat Simone deze dag aan het doen was. Dit voor een artikel over inspirerende ondernemende vrouwen.

De challenge was een GROOT succes! Dus… Simone nam nog een serie video’s op met Laura’s support

Een nieuwe challenge op een nieuwe locatie: bij Simone Levie thuis in Apeldoorn. Hoe leuk! Simone en Laura spraken voorafgaand aan de opnamedag alle teksten door tijdens een Video VIP Call via Zoom. Ook werden ideetjes besproken over de mogelijkheden om bij haar thuis opnames te maken. Laura adviseerde Simone over kledingsetjes klaarleggen, haar decor in orde brengen etcetera. Zodat ze zonder zorgen een hele serie prachtige video’s konden opnemen voor de Money Flow Challenge. Deze challenge werd weer goed ontvangen door duizenden deelnemende vrouwen.

Reactie van Simone op de samenwerking met Laura

In een reactie op Facebook schreef Simone: Laura is ECHT een power video lady. Haar video’s zijn echt geweldig. Ooo de filmpjes over MPOP worden zooo tof! Thanks Laura Elsman je bent echt de beste video vrouw!!” Missie volbracht!

Wil jij net als Simone je zichtbaarheid, bereik
en omzet vergroten met video?