stephanie aukes video maken ondernemers 8

Stephanie Aukes, PR- en business strateeg

“Een ijzersterke boodschap en aanbod is
dé basis van ieder succesvol bedrijf!”

Naam: Stephanie Aukes
Vakgebied: PR- en business strategie
Onderneming: Stephanie Aukes
Website: www.stephanieaukes.com

Hoe kwam je in contact met Laura?

Ik vind het belangrijk dat ik bestaande klanten en potentiële klanten laat weten dat ik nieuwe diensten heb. Diensten waar ik ze mee kan helpen. Als PR- en Business strateeg help ik mijn klanten niet alleen om in de media te verschijnen, maar ook om hun boodschap helder te krijgen. Een boodschap waarmee ze echte impact hebben en waar ze zich mee kunnen onderscheiden in de markt.

stephanie aukes video maken ondernemers

“Mijn professionele video helpt mij bij mijn
zichtbaarheid en het uitdragen van mijn boodschap.”

Dit is zo belangrijk. Want het hebben van een ijzersterke boodschap en aanbod is dé basis van ieder succesvol bedrijf!

Als je dit hebt, dan kun je daarna als ondernemer je business schaalbaar maken. Zodat je ook leads en klanten krijgt als je slaapt of heerlijk geniet van je vakantie. Dat is waar ik mijn klanten in begeleid. Het hebben van een professionele video helpt mij bij mijn zichtbaarheid en het uitdragen van mijn boodschap. Laura ken ik al een aantal jaar. En juist omdat ik Laura ken, wist ik dat zij mij kon helpen bij het maken van mijn video.

Waarom wilde je graag een video hebben?

Zes jaar geleden was het gebruiken van videocontent als ondernemer nog niet zo vanzelfsprekend als nu. Maar ook toen al, wist ik dat het van belang is dat je een goede video hebt.

Video is namelijk zoveel sterker dan alleen teksten! Je kunt direct laten zien wie je bent en wat je doet. Dat spreekt mensen aan.

Samen met Stephanie maakte Laura een vlog over het belang van video om in de media te komen:

Wat was het resultaat van de video op je website?

De video op mijn website heeft mij veel klanten en contacten opgeleverd.

Waar liep je tegenaan? Waarom ging je samenwerken met Laura?

Een professionele video laten maken geef ik graag uit handen. Voor mij is dat logisch. Ik wilde het gemak om met iemand te werken die goede kwaliteit levert en mij scherp houdt.

Je hebt ook deelgenomen aan Laura’s Live dag met de vlogbus. Hoe heb je deze dag ervaren?

Dat was voor mij even helemaal uit mijn comfortzone, maar ik heb een hele leuke dag gehad! Van het begin tot het eind heb ik genoten. Het meest waardevolle voor mij was dat ik tijdens deze dag geleerd heb hoe ik op mijn telefoon heel eenvoudig filmpjes kan bewerken en er een leuke vlog van kan maken:

Tijdens Laura´s event vertelde Stephanie over haar video:

stephanie aukes video maken ondernemers 8
vera vrijburg video maken ondernemers 4

Tijdens Laura’s video video pakte je je podium en sprak over je video-ervaringen.
Daarna interviewde Laura je als expert in jouw vakgebied. Wat was voor jou de meerwaarde?

De extra zichtbaarheid die Laura mij bood met haar event en het interview kon ik erg waarderen, dus natuurlijk zei ik gelijk JA! Ik adviseer mijn klanten ook om kansen van zichtbaarheid met beide handen vast te pakken. En ik vind het leuk om mijn kennis of inspiratie met de wereld te delen.

Hoe heb je de samenwerking met Laura ervaren?

De samenwerking met Laura is altijd heel erg goed! Laura is een leuk en positief mens! Wat ik bij het maken van mijn laatste video heel erg fijn vond, was de feedback die ik van Laura kreeg op mijn script. Ik kan goed schrijven, maar door haar feedback werd het script nog beter en korter. Deze input was heel erg fijn en zorgde voor een nog mooier eindresultaat. 

Laura noemt me liefdevol kritisch, maar ik weet dat ik mega kritisch ben. Een goed eindresultaat is belangrijk voor me. Het moet goed zijn. Ook over de laatste video die we nog niet zo heel lang geleden samen opgenomen hebben ben ik weer heel erg tevreden. Als je met Laura samenwerkt dan weet je gewoon dat het goed komt!

Wil jij net als Stephanie een ijzersterke
boodschap neerzetten met video?