Je eerste vlog maken, hoe dan?

door | 19 okt 2022 | Videotips

Als je nog nooit een vlog hebt gemaakt en je gaat voor de eerste keer aan de slag, dan is dat spannend. Zo ervaarde ook ondernemer Arati Bonte tijdens de vlogdag in ’t Gooi. Nooit eerder stond zij in het openbaar te spreken tegen een camera terwijl haar klant helemaal niet in de buurt was.

“Ik vind de vlogdag héél erg spannend,” zegt ze in een interview met Laura. “En ook superleuk!” Arati is seksuologisch lichaamswerker en zij wilde zichzelf zichtbaar maken voor potentiële klanten, mensen die het óók spannend vinden zichzelf in hun sensualiteit te laten zien. “En daarom laat ik juist mezelf zien, zodat zij kunnen zien wie ik ben, hoe ik aanvoel als hun coach en om ze te laten zien dat support vragen helemaal zo gek niet is. Ik doe het namelijk zelf ook!”

Bekijk hier mijn nieuwe vlog waarin Arati vertelt over haar eerste keer vloggen:

Wil jij net als Arati aan de slag met video? Klik hier voor de gratis videochallenge.

Vragen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan via info@lauraelsman.nl

Liefs,

Laura

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laura Elsman
Online videocoach

Voormalig journalist en televisiemaker Laura Elsman helpt sinds 2008 als online videocoach ondernemende vrouwen om met video meer klanten en omzet te bereiken. Plezier, zelfvertrouwen en ontspanning staan hierbij voorop. Heb je interesse in een online videotraining? Bekijk dan de trainingen.

Wil jij ook aan de slag met video?