Hoe maak je strakke beelden van je wandeling?

door | 27 dec 2022 | Videotips

Ben jij zo iemand die tijdens een wandeling veel inspiratie krijgt voor haar onderneming? Krijg je heel veel ideeen tijdens het lopen en zou je die weleens willen opnemen op een video, omdat het zo PRIMA klinkt? Vele malen beter, spontaner en echter dan tijdens een vooraf bedachte video op je kantoor, je praktijk of in je huis? Dan heb ik hier misschien wel dé GOUDEN TOOL voor jou: een gimbal voor je smartphone:

Bekijk video:

Nog nooit had ik er van gehoord: een stabiliser voor je smartphne.

Wat is dat toch? Dat ik nooit eens ergens iets vanaf weet? Waarom VERTELT niemand mij dit?? Dat er apparaten bestaan die je beelden stabiel maken, terwijl je wandelt, hardloopt of paardrijdt. Jeetje wat gaaf dacht ik, toen ik deze gimbal voor de smartphone zag.

Toen ik erachter kwam en begreep dat ik met dit apparaat véél mooiere strakke beelden kon maken met mijn smartphone terwijl ik in beweging ben, dacht ik gelijk: DIE MOET IK HEBBEN!

Maar niet voor iedereen is deze stabiliser. Je kunt er prachtige rustige beelden mee maken. Als je JUIST van rommelige beelden houdt, dan zou je dit niet moeten nemen. Of als je liever beelden maakt vanaf statief, dat je op 1 plek blijft staan, dat kan natuurlijk ook. Daar had ik het onlangs nog over:

Maar natúúrlijk kun je ook heel gewoon een simpele vlogstick gebruiken, misschien dan wel eentje die je ook kunt neerzetten op je bureau, dus dan zou je een multi-functionele vlogstick kunnen kopen, zoals deze:

Superhandig, al die tools. De ene keer ga je naar het strand om lekker met je vlogstick rond te lopen, met je haar in de wind al pratend in je smartphone en de andere keer pak je een statief binnen in huis en maak je thuis lekker films van jezelf of van je omgeving, of je interviewt je klanten of je filmt wat je aan het doen bent… NOEM HET MAAR OP!

Alles is mogelijk met video, je moet alleen even weten hoe!

Zoek je inspiratie, informatie en motivatie voor video voor jouw onderneming?
Bekijk het aanbod via de contactpagina (LINK)

Heel veel succes met je video’s!

Liefs,

Laura Elsman
Online videocoach

Voormalig journalist en televisiemaker Laura Elsman helpt sinds 2008 als online videocoach ondernemende vrouwen om met video meer klanten en omzet te bereiken. Plezier, zelfvertrouwen en ontspanning staan hierbij voorop. Heb je interesse in een online videotraining? Bekijk dan de trainingen.

Wil jij ook aan de slag met video?