Gratis training Ontspannen Video’s Maken

door | 21 dec 2022 | Videotips

Wil jij aan de slag met video om meer klanten te bereiken, maar lukt het je maar niet om die eerste stap te zetten? Vind je het bijvoorbeeld VERSCHRIKKELIJK om jezelf op video te laten zien? Of… Kom je niet goed uit je woorden? Zoek je naar je verhaal en zeg je veel UUH? Of houd de techniek je tegen, jezelf goed filmen of je video’s bewerken?

Bekijk video:

Meld je gratis aan via deze link

Ik ben Laura Elsman, online videocoach en oprichter van mijn eigen video academy speciaal voor vrouwen. Ik ken de worstelingen die veel ondernemende vrouwen ervaren met video, omdat ik deze zelf óók allemaal heb gehad. Dus ik weet hoe vervelend het voelt als je jezelf continue tegenhoudt in je zichtbaarheid, omdat je niet goed weet hoe je video’s maken op een leuke en ontspannen manier aanpakt.

Intussen tikt de tijd door en bereik je niet de klanten die je had kunnen helpen. Frustrerend toch? Ik kan je helpen zodat jij jezelf niet meer tegenhoudt. Speciaal voor jou heb ik een gratis online training ontwikkeld: Maak ontspannen video’s in 3 simpele stappen!

Aanmelden kan via deze link

Hierin leer je:

– je angsten doorbreken om niet goed genoeg over te komen op video

– je verhaal op een natuurlijke manier vertellen

– en je ontdekt dé tools die het filmen en editen een stuk makkelijker maken.

Na de training ben je veel meer ontspannen en ervaar je meer plezier bij het opnemen van je volgende video. Is dit exact wat jij nodig hebt om in beweging te komen met video? Meld je dan nu aan via bijgaande link en claim jouw spotlight. Ik zie je daar! 

JAAA IK BEN ERBIJ! Klik hier

Wil jij ook aan de slag met video?