Gratis videotraining Maak Ontspannen Video’s

door | 21 dec 2022 | Videotips

Wil jij aan de slag met video om meer klanten te bereiken, maar lukt het je maar niet om die eerste stap te zetten? Vind je het bijvoorbeeld VERSCHRIKKELIJK om jezelf op video te laten zien? Of… Kom je niet goed uit je woorden? Zoek je naar je verhaal en zeg je veel UUH? Of houd de techniek je tegen, jezelf goed filmen of je video’s bewerken?

Bekijk video:

Meld je gratis aan via deze link

Ik ben Laura Elsman, online videocoach en oprichter van mijn eigen video academy speciaal voor vrouwen. Ik ken de worstelingen die veel ondernemende vrouwen ervaren met video, omdat ik deze zelf óók allemaal heb gehad. Dus ik weet hoe vervelend het voelt als je jezelf continue tegenhoudt in je zichtbaarheid, omdat je niet goed weet hoe je video’s maken op een leuke en ontspannen manier aanpakt.

Intussen tikt de tijd door en bereik je niet de klanten die je had kunnen helpen. Frustrerend toch? Ik kan je helpen zodat jij jezelf niet meer tegenhoudt. Speciaal voor jou heb ik een gratis online training ontwikkeld: Maak ontspannen video’s in 3 simpele stappen!

Aanmelden kan via deze link

Hierin leer je:

– je angsten doorbreken om niet goed genoeg over te komen op video

– je verhaal op een natuurlijke manier vertellen

– en je ontdekt dé tools die het filmen en editen een stuk makkelijker maken.

Na de training ben je veel meer ontspannen en ervaar je meer plezier bij het opnemen van je volgende video. Is dit exact wat jij nodig hebt om in beweging te komen met video? Meld je dan nu aan via bijgaande link en claim jouw spotlight. Ik zie je daar! 

JAAA IK BEN ERBIJ! Klik hier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS Video Feel Good Challenge:

Wie is Laura Elsman, online videocoach?

Als online videocoach help ik sinds 2008 ondernemende vrouwen die video´s willen leren maken voor hun eigen onderneming.

Waarmee kan ik je helpen?

1. Wat vertel ik op video om klanten aan te trekken?

2. Hoe maak ik dynamische video’s met mijn smartphone? 

3. Hoe word ik comfortabel mezelf op video?

4. Hoe bewerk ik snel en simpel mijn video’s?

5. Hoe zet ik video optimaal in om meer klanten te bereiken?

Meer videotips:

Welke microfoon gebruik je aan je computer en waarom?

Welke microfoon gebruik je aan je computer en waarom?

Waarom zou je een microfoon aan je computer hangen wanneer je video's opneemt? Deze week tips en inspiratie over microfoons voor je computer.  Stel dat je een video wilt opnemen met je computer, bijvoorbeeld via Zoom, Canva of met een programma om je beeldscherm op te...