logo laura elsman

Video VIP Traject

 Alle online modules

√ 6 maandelijkse VIP calls
over de strategie, inhoud en techniek van jouw video(s)

 Facebookgroep voor het delen van je video’s voor feedback

 1 Video VIP Dag met Laura om je video(‘s) samen op te nemen en monteren in 1 dag

Voor wie is het Video VIP Programma geschikt?

Voor maximaal 4 enthousiaste, ambitieuze ondernemende vrouwen (40-65 jaar) die video´s willen leren maken om hun zichtbaarheid te vergroten via (Reels)video’s op social media of voor hun online training.

Je leert hoe je op een originele manier een goed verhaal op video inspreekt, hoe je steeds meer jezelf bent op video en het nog leuk gaat vinden ook.

Kom samen met Laura en je mede-deelnemers in een creatieve videoflow voor jouw unieke onderneming!

Maak samen met Laura je video(s) in 1 dag!

Hoe werkt een Video VIP Dag?

Ter voorbereiding worden jouw teksten samen met Laura grondig doorgesproken en geschreven via Zoom. Dankzij Laura’s achtergrond in de journalistiek en haar creatieve pen, weet zij al jaren honderden vrouwen bij te staan om hun verhalen op orde te krijgen zodat het passend is bij jouw innerlijke en uiterlijke wensen. Teksten voor video schrijven is Laura’s vak!

Laura komt op afspraak bij jou op locatie met professionele video-apparatuur waarna ze binnen 1 dag de opnames samen met jou opneemt en direct monteert, wat mogelijk is binnen de tijd. Locaties worden met jou in overleg geregeld.

Tijdens de Video VIP Dag van Ismay uit de video heeft Laura 5 professionele video’s gemaakt ter promotie van Ismay’s online programma en coaching in de persoonlijke ontwikkeling. De Video VIP Dag is gegarandeerd ACTIE met video!

logo laura elsman

Laura’s Online Video Academy

Van Laura heb geleerd dat ik zelf mijn eigen video´s kan opnemen en editen en dat die video’s er dan ook leuk uitzien!

 

Ik heb er nu vertrouwen in dat ik mijn kennis over zelf zepen maken goed kan overbrengen op video.

Wien Caljouw, Herbalist en zeepmaker

Laura heeft me de gelegenheid gegeven om te oefenen met het opnemen van video’s, om vragen daarover te stellen en daarin te mogen leren. 

Samen met andere deelnemers om de inhoud op orde te krijgen, maar ook op het gebied van techniek.

Caroline van Menk, Energetisch Coach

Ik ben twee keer met een live dag mee geweest. Eén keer tijdens een Open Air vlogdag op Kasteel Groeneveld in Baarn en één keer met de vlogbus door het Gooi.
De live dagen zijn ontzettend leuk, leerzaam en goed verzorgd. Je ontmoet mede-deelnemers en gaat gelijk in de actiestand. Heel waardevol!
Silvia Hamersma, Mindfulnesscoach voor Piekerende Professionals

Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen door uit mijn comfortzone te stappen. Het heeft gezorgd voor een innerlijke reis waarin ik mijn blokkades, o.a. mezelf laten zien, ben tegen gekomen. Maar omdat mijn missie zo sterk is ben ik door de blokkade heen gegaan en heb ik de angst om mezelf beter te laten zien grotendeels overwonnen.

Marie-Louise Kroeze, Vegan & Yogacoach

Vragen? Neem contact op met Laura Elsman:

13 + 6 =