Hoe laat je als Virtual Assistant je business groeien met video?

door | 5 mei 2022 | Videotips

Hoe laat je als Virtual Assistant je bedrijf groeien met video?

Laura interviewt Hanneke van VA School:

Is het je opgevallen dat steeds meer ondernemers de kracht van video ontdekken? Kijk maar eens goed op de sociale media. Waarom? Ondernemers hebben een leuk filmpje van zichzelf nodig voor een persoonlijke kennismaking. Zodat je klant alvast weet wie je bent. Hiermee groeit het vertrouwen.

Sinds 2008 ben ik bezig om vrouwen te helpen met video’s maken. Nu pas kan ik zeggen dat video écht booming is. Iedereen wil het, maar niet iedereen kan het. Als je er handig in bent, maak je zelf video’s. Of je huurt iemand in die dit voor je kan doen. De slimme VA zorgt ervoor dat ze haar klanten kan ondersteunen bij videovragen, zegt ook Hanneke Wessel van VA School. Bekijk hier het interview dat ik met haar had:

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aangenaam! Ik ben Laura Elsman.

Twijfel jij weleens aan jezelf als je video’s wilt maken voor je  onderneming? Zie je er als een berg tegenop? Of word je opeens onzeker over jezelf?

Geen nood! Als online videocoach kan ik je van A tot Z helpen zodat je zelf je eigen video’s maakt.

Vraag je je af of je wel klaar bent om zelf je eigen video’s te maken en blijf je daardoor uitstellen? Stop met jezelf tegenhouden en start met onderzoeken wat bij je past.

Ik ondersteun ondernemende vrouwen bij het vinden van de juiste onderwerpen en woorden voor hun video’s. Stap voor stap.

Bovendien kan ik je begeleiden bij jezelf op een ontspannen manier presenteren op video zodat jij je meest natuurlijke zelf laat zien.

Plus uiteraard bied ik je de technische ondersteuning bij het filmen en editen van je video´s. Zodat kijkers van A tot Z blijven kijken en luisteren naar jou.

Nieuwsgierig geworden?

Gratis challenge:

Bekijk trainingen:

Ontwikkel je ideale introductievideo book cover

Meer videotips: