Hoe start je met CapCut Video Editing op je Smartphone?

door | 22 nov 2023 | Video edit tips

Wil jij je video’s kunnen bewerken? Gebruik dan een gratis video edit app zoals CapCut. Deze app wordt momenteel door meer dan 200.000 miljoen mensen wereldwijd gebruikt als dé video edit app. Waarom? Hieronder 5 voordelen van CapCut op een rijtje.

1. Snel, makkelijk en gratis

CapCut is snel, makkelijk en gratis te installeren. Ga naar je Appstore en download de app CapCut met het bekende logo, zoals in bovenstaande video. Daarnaast werkt het programma soepel en wie al handig is met andere video edit programma’s zal merken hoe gebruiksvriendelijk CapCut is. Ben je nog een beginner met video editing? Lees dan verder!

2. CapCut voor je smartphone en PC

CapCut is er zowel voor je smartphone als voor de computer. Zodat je niet op zo´n klein schermpje hoeft te pielen met je worstenvingers. Nou ja, laat ik voor mezelf spreken. 😉 Download CapCut op je computer via www.capcut.com

3. Altijd kunnen editen

Je hebt CapCut altijd bij de hand. Heb je CapCut op je mobiel of je computer geïnstalleerd, dan heb je deze altijd bij de hand. Laat CapCut niet ongebruikt op je apparaat staan. Doe er iets mee, maak er tijd voor en begin met spelend leren!

4. Automatisch ondertitelen

Met CapCut kun je snel automatisch ondertitelen. Omdat 95% van de social media gebruikers video’s bekijkt zonder audio, is het raadzaam je video´s, Reels en TikToks te voorzien van ondertiteling. In CapCut kun je met ´autocaptions´ binnen enkele seconde je video ondertitelen. Het resultaat is ontzettend gaaf! Dat dit allemaal kán tegenwoordig…

5. Nooit meer een saaie video

Met CapCut maak je nooit meer saaie video´s. Het toevoegen van een plakshot, overgang of effect is een makkie. Dit is belangrijk om de aandacht van je kijkers vast te houden, want van saaie video’s zijn mensen eerder afgeleid dan eentje die een beetje LEUK is om naar te kijken.

CapCut heeft diverse (automatische) sjablonen, effecten en overgangen waarmee je binnen enkele seconden een dynamische video maakt. Voeg bijvoorbeeld 5 videofragmenten met jezelf en/of van je omgeving toe met Autocut, spreek een voice over in en je hebt in een handomdraai een persoonlijke, aansprekende video om je volgers te triggeren!

Wil jij persoonlijke tips voor video editing?

Stuur mij een bericht:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij meer klanten krijgen met Instagram Reels?

Download nu mijn nieuwe checklist:

Wie is Laura Elsman, online videocoach?

Als online videocoach help ik ondernemende vrouwen die hun business willen laten groeien met video.

Denk aan Instagram Reels, Facebook, YouTube, video voor je website, LinkedIn, funnel of voor je online training.

Sinds 2008 heb ik meer dan 1500 vrouwen geholpen bij het opzetten van hun sales strategie met video. Via welke weg vinden mensen jouw onderneming?

Als oud-journalist kan ik je helpen bij het vertalen van je verhaal naar pakkende video’s. Zodat jouw volgers begrijpen wat je wilt zeggen en in actie komen.

En hoe ga je jouw boodschap geloofwaardig op jouw unieke manier op video inspreken?

Wil je ondersteuning bij de technische kant van video? Ook daarmee heb ik honderden vrouwen al geholpen.

Nieuwsgierig?

Meer videotips:

Welke microfoon gebruik je aan je computer en waarom?

Welke microfoon gebruik je aan je computer en waarom?

Waarom zou je een microfoon aan je computer hangen wanneer je video's opneemt? Deze week tips en inspiratie over microfoons voor je computer.  Stel dat je een video wilt opnemen met je computer, bijvoorbeeld via Zoom, Canva of met een programma om je beeldscherm op te...