Wat leerde vormgever en webbouwer Esther van de Video Inspiratie Dag?

door | 29 mrt 2023 | Video Inspiratie Dag

In mijn vorige vlog liet ik zien wat je leert tijdens de Video Inspiratie Dag op Landgoed De Horst in Driebergen. Tijdens deze dag is mijn doel om ambitieuze ondernemende vrouwen te laten ervaren en inzien wat er voor hen komt kijken bij het maken van video´s voor je bedrijf. Van wel of niet een script schrijven en hoe dan, tot het zelfvertrouwen om op video te komen en de techniek van jezelf professioneler leren filmen en je video zelf bewerken met je eigen smartphone of een vlogcamera.

Nu kan ik wel vertellen hoe leuk en leerzaam zo´n dag is, maar veel geloofwaardiger is het wanneer ik mijn eigen deelnemers aan het woord laat. Daarom heb ik besloten een hele serie interviews op video te maken met reacties van deelnemers. Want zij kunnen het beste hun eigen ervaringen verwoorden. En ze laten zien dat ze niet de enige zijn die worstelen met vragen over video voor hun onderneming.

Als eerste in mijn videoreeks komt grafisch vormgever en webbouwer Esther Quakernaat aan het woord. Ik vroeg haar wat zij wilde leren van de Video Inspiratie Dag:

In de video van 2,5 minuut vertelt Esther waarom zij video wil inzetten voor haar onderneming, hoe ze dat wil doen en wat ze leerde van de Video Inspiratie Dag. Zoals je kunt horen in de video is Esther deelnemer aan LOV Academy, Laura’s Online Video Academy. De training waarin zij middels online en live begeleiding leert hoe zij video optimaal inzet, maakt en verspreidt voor haar onderneming.

Wil jij ook met video aan de slag? Bekijk dan hier de trainingen:

MEER INFO VIDEOTRAININGEN

2 Reacties

  1. Esther Quakernaat

    De videodag was fantastisch Laura! Ik heb veel geleerd, gelachen en gedaan. Oh ja, en ook nog genoten van een heerlijke lunch. Nu lekker verder aan de slag met mijn video’s. Dankjewel laura!

    Antwoord
  2. Laura Elsman

    Super dat je erbij was, Esther! Op naar prachtige video’s voor je bedrijf. Zelf met trots opgenomen en gemonteerd.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aangenaam! Ik ben Laura Elsman.

Twijfel jij weleens aan jezelf als je video’s wilt maken voor je  onderneming? Zie je er als een berg tegenop? Of word je opeens onzeker over jezelf?

Geen nood! Als online videocoach kan ik je van A tot Z helpen zodat je zelf je eigen video’s maakt.

Vraag je je af of je wel klaar bent om zelf je eigen video’s te maken en blijf je daardoor uitstellen? Stop met jezelf tegenhouden en start met onderzoeken wat bij je past.

Ik ondersteun ondernemende vrouwen bij het vinden van de juiste onderwerpen en woorden voor hun video’s. Stap voor stap.

Bovendien kan ik je begeleiden bij jezelf op een ontspannen manier presenteren op video zodat jij je meest natuurlijke zelf laat zien.

Plus uiteraard bied ik je de technische ondersteuning bij het filmen en editen van je video´s. Zodat kijkers van A tot Z blijven kijken en luisteren naar jou.

Nieuwsgierig geworden?

Gratis challenge:

Bekijk trainingen:

Ontwikkel je ideale introductievideo book cover

Meer videotips: